Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: "Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα..." [βίντεο]


Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: "Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα..." [βίντεο]

Η απίστευτη απάντηση που έδωσε για τη βάφτιση του γιου της. 

Στην εκπομπή "Στούντιο 4" και στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη η Τζένη Θεωνά, η οποία μίλησε για τον Δήμο Αναστασιάδη ως σύζυγο αλλά και ως πατέρα, ενώ αποκάλυψε το πως έγινε η γνωριμία τους καθώς το ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. 

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό. Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση. Δηλαδή ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο στην δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό και εγώ κάτι άλλο.Με τον Δήμο γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια, δεν είναι λίγα. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση και τα φτιάξαμε κατευθείαν ήταν κεραυνοβόλο. Είναι θέμα χημείας, είναι πολύ θελκτικός. Ένιωσα την έλξη από την αρχή και είπα εδώ κάποια προβλήματα ξεκινάνε. Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν πολύ άπιαστος στην πραγματικότητα δεν ήταν διαχειρίσιμος".

Διαβάστε ακόμα: Τζένη Θεωνά: Δεν θα πιστεύετε πως απαθανάτισε τον Δήμο Αναστασιάδη μαζί με τον γιο τους [εικόνες]

Όσο για τη βάφτιση του γιου της, αποκάλυψε: "Το παιδί μου σε λίγο θα πάει μόνο του στον ποταμό να βαφτιστεί, θα διαλέξει και άλλο όνομα, θα μπει, θα βγει… Δεν ξέρω τώρα αν μπορούμε να μιλάμε για βάφτιση, είναι δυόμισι χρονών. Μπορεί όμως, δεν το αποκλείω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάναμε ένα μυστήριο για να γιορτάσουμε αυτό το πλάσμα το μαγικό και να μας ευχηθούν και να του ευχηθούμε.Ήταν και τα πρώτα του γενέθλια στην καραντίνα, ήταν και τα δεύτερα σε στενό κύκλο. Θα το ήθελα πάρα πολύ". Δείτε πιο κάτω τα σχετικά αποσπάσπασματα:

 

 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Τζένη Θεωνά, δημος αναστασιαδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6112 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3323 s // Total time: 2.9434 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X