“Be the Change”: Οι trendy και eco – friendly επιλογές της Tezenis που θα λατρέψεις!


“Be the Change”: Οι trendy και eco – friendly επιλογές της Tezenis που θα λατρέψεις!

Οι Κύπριες influencers που φόρεσαν πρώτες τα κομμάτια! 

Η Tezenis έχει στις προτεραιότητές της πέρα από την άνεση και την κομψότητα των κομματιών της, τη βιωσιμότητα που αποτελεί παράλληλα τάση τα τελευταία χρόνια στη μόδα, στοχεύοντας στο να περιορίσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. 

Το fashion brand μας καλεί να γίνουμε μέρος αυτής της αλλαγής που σέβεται τον πλανήτη, προωθώντας στην αγορά comfy και trendy κομμάτια.  

Μέσα από τη χρήση τεσσάρων βιώσιμων ινών, που η κάθε μία είναι διαθέσιμη σε διάφορα μοντέλα και σχεδιασμένη για διαφορετικές διαθέσεις, η Tezenis συνεχίζει το ταξίδι της στη βιωσιμότητα. 

BE COMFY 

Η σειρά περιλαμβάνει basic εσώρουχα με μινιμαλιστικό και cool σχεδιασμό, κατασκευασμένα από ουδέτερο από άνθρακα Modal, το οποίο περιορίζει την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα και κάνει το ύφασμα λαμπερό και απαλό, ενώ αφήνει το δέρμα να αναπνέει.

BE SPORTY 

Τα κομμάτια είναι σχεδιασμένα και φτιαγμένα από ανακυκλωμένες μικροΐνες, τα κομμάτια της σειράς BE SPORTY, αφιερωμένα στην άσκηση και όχι μόνο, είναι ιδανικά για urban-chic και athleisure εμφανίσεις. Η σύνθεση είναι ανακυκλωμένες μικροΐνες ή ECONYL (71%) σε συνδυασμό με ελαστίνη (29%). Το Econyl προέρχεται από υφάσματα τόσο πριν όσο και μετά την κατανάλωση, εισάγοντας υλικά που θα κατέληγαν πίσω στην αλυσίδα παραγωγής.

BE COOL 

Χαρακτηρίζεται από μία ψυχεδελική, underground διάθεση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια με διαφάνειες που φέρουν το χαρακτηριστικό λάστιχο με λογότυπο. Τα εσώρουχα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο τούλι, με τη χρήση ανακυκλωμένου νάιλον πριν από την κατανάλωση (70%) και ελαστίνης (30%). Μια επιλογή από λαμπερά, ευέλικτα κομμάτια με ματ φινίρισμα, που μπορούν να φορεθούν ως εσώρουχα, αλλά και να αναδειχθούν κάτω από τα ρούχα.

BE YOU 

Κομμάτια με ύφανση ριπ κατασκευασμένα από 94% οργανικό βαμβάκι, 4% ελαστίνη και 2% πολυεστέρα, που έχει ως αποτέλεσμα μια φυσική ίνα που δεν απαιτεί τη χρήση χημικών.

Η συλλογή “Be the change” της Tezenis απευθύνεται σε νέες γυναίκες με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και η brand ambassador και influencer Giulia De Lellis, σου δείχνει πώς να ξεχωρίζεις και να νιώθεις άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας επιλέγοντας τα συγκεκριμένα κομμάτια. Την εν λόγω συλλογή δοκίμασαν και Κύπριες instagrammers προσαρμόζοντας τα κομμάτια στο lifestyle τους. 

Η Ανδρεάνα Φραγκούδη 

Η Ολίβια Κωνσταντινίδου 

Η Τάνια Γεραλή 

Η Ειρήνη Καραντώνη

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και online από 27 Σεπτεμβρίου. 

Tags TEZENIS, be the change, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2435 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3879 s // Total time: 2.6314 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X