Ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν την πρεμιέρα του "Passenger" στο ΣΙΓΜΑ μίλησε στο ilovestyle.com


Ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν την πρεμιέρα του "Passenger" στο ΣΙΓΜΑ μίλησε στο ilovestyle.com

Τι θα δούμε τη φετινή σεζόν από την ταξιδιωτική εκπομπή;   

Ο Μάριος Πρίαμος επιστρέφει με την εκπομπή “Passenger” έχοντας γεμίσει τις αποσκευές τους από εμπειρίες και περιπέτειες, έτοιμος να τις μοιραστεί με τους τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή, 3 Οκτωβρίου, στις 13:00 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα θα απολαμβάνετε ένα νέο επεισόδιο με μαγευτικούς και ενδιαφέροντες προορισμούς. 

Λίγο πριν το πρώτο επεισόδιο από το ταξίδι του στο Ντουμπάι, μίλησε στο ilovestyle.com για το τι μας επιφυλάσσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Το “Passenger” έρχεται στο ΣΙΓΜΑ στις 3 Οκτωβρίου. Μίλησε μας λίγο για το επεισόδιο της πρεμιέρας; 

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια καθώς βρισκόμαστε στην τέταρτη σεζόν. Πρεμιέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κάνουμε με το μαγευτικό Ντουμπάι, όπου είναι ένας ξεχωριστός προορισμός από εκείνους που έχουμε συνηθίσει να ταξιδεύουμε, γιατί κυρίως τα ταξίδια μας έχουν να κάνουν με περιπέτεια, γνωρίζοντας κουλτούρες, πολιτισμούς και ιστορία του εκάστοτε τόπου. Το Ντουμπάι έχει να προσφέρει πολλά διαφορετικά πράγματα. Τη χλιδή που έχω δει, δεν την έχουμε συναντήσει πουθενά αλλού και το επεισόδιο πρεμιέρας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και κυρίως θα δει ο κόσμος το πώς είναι να ταξιδεύεις εν μέσω κορωνοϊού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sigma TV (@sigmatvcy)

Τι διαφορετικό θα δούμε στην εκπομπή σου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Οι τηλεθεατές θα δουν γνωστούς και φίλους που συναντήσαμε στο Ντουμπάι καθώς πρόκειται για έναν προορισμό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ταξιδιωτών για να επισκεφθούν και μετά το επεισόδιο της πρεμιέρας έρχεται το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στο Ντουμπάι, με όλες τις περιπέτειες, τα ευτράπελα και ένα Passenger που δεν έχετε συνηθίσει! Από εκεί και πέρα έρχονται πολλά επεισόδια με περιπέτεια, ιστορικά γεγονότα αλλά και συμβάντα που μας έχουν μείνει αξέχαστα και σίγουρα θα μείνουν και στον τηλεθεατή σε προορισμούς που ενδεχομένως να μην περιμένει ότι θα είναι τόσο μαγευτικοί και όμως τα ομορφότερα πράγματα κρύβονται σε μέρη που είναι αρκετά κοντά μας, ωστόσο δεν το γνωρίζαμε. Κι αυτό ακριβώς θέλαμε στην τέταρτη σεζόν του Passenger μιας και οι δυσκολίες με τον κορωνοϊό μας ανάγκασαν να πάμε σε πιο κοντινούς προορισμούς αλλά ανακαλύψαμε μέρη που είμαι σίγουρος ότι θα μαγέψουν και τον τηλεθεατή. 

Έχεις ταξιδέψει σε αρκετούς προορισμούς μέχρι στιγμής. Ποιος είναι αυτός που σου έχει μείνει αξέχαστος και γιατί;

Έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλούς προορισμούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είμαι ευγνώμων για αυτό. Είμαι πολύ τυχερός που μπορώ να βλέπω αυτές τις εικόνες γνωρίζοντας τη διαφορετικότητα που έχει ο κάθε προορισμός. Ένας προορισμός που μου έχει μείνει αξέχαστος είναι από ταξίδι που πραγματοποίησα πρόσφατα. Πρόκειται για το Μαυροβούνιο. Ένα μέρος που στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να κάνω με την εκπομπή, όμως πηγαίνοντας εκεί, εκτός του ότι έχει κατακτήσει ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου, καθώς αυτά που είδαμε ήταν μαγευτικά, είναι ένας προορισμός ο οποίος αξίζει κανείς να ταξιδέψει ανακαλύπτοντας τα πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί να κάνει. 

Οι πολιτισμοί που έχεις συναντήσει στα ταξίδια σου διαφέρουν σίγουρα κατά πολύ από τον δικό μας. Ποιο χαρακτηριστικό πολιτισμού θα ήθελες να υιοθετήσουμε κι εμείς ως λαός; 

Ένα χαρακτηριστικό, που έχω συναντήσει κυρίως στις φτωχότερες χώρες όπως η Σρι Λάνκα, το Βιετνάμ και η Ινδονησία, είναι η ευγένεια του κόσμου και η θετικότητα στο να μεταφέρουν τη βοήθεια με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος. Έχουμε συναντήσει ανθρώπους που πραγματικά έχουν ελάχιστα στη ζωή τους και όμως όταν ζητήσαμε τη βοήθειά τους ήταν εκεί. Εάν καταφέρουμε κι εμείς να υιοθετήσουμε αυτή τη νοοτροπία και σαν λαός αλλά και ως τουριστικός προορισμός, πιστεύω πως θα ενισχύσουμε κατά πολύ και το τουριστικό κομμάτι αλλά και τον χαρακτήρα μας ως άνθρωποι. 

Υπάρχει κάποιο ευτράπελο ή περιπέτεια που σου συνέβη σε κάποιο από τα ταξίδια σου που θα μπορούσες να το μοιραστείς μαζί μας; 

Γενικότερα στα γυρίσματα του “Passenger” δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν ευτράπελα γιατί η εκπομπή έχει αρκετή δόση αδρεναλίνης. Το τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό, καθώς ταξιδεύαμε για Ντουμπάι, οι έλεγχοι ήταν πολύ αυστηροί και παραλίγο να μας έβαζαν φυλακή καθώς είχαμε drone μαζί μας χωρίς, ωστόσο, τις ειδικές άδειες που απαιτούνται για να εισέλθουμε στη χώρα με αυτό. Μας το πήραν και υπήρξε μικρή ένταση. Ευτυχώς οι τόνοι έπεσαν και καταφέραμε να εισέλθουμε στη χώρα και να γυρίσουμε τα πρώτα δύο επεισόδια χωρίς περεταίρω προβλήματα. 

Πρόσφατα μάθαμε πως θα ξεκινήσεις και μία συνεργασία με το Amazon Prime. Μίλησε μας λίγο σε ποιο στάδιο βρίσκεστε; 

Πρόσφατα ανακοίνωσα μία συνεργασία μου με το Amazon Prime. Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στο ότι μου ζητήθηκε να υποτιτλίσω οκτώ επεισόδια από όλες τις σεζόν του Passenger για τα οποία η επιλογή είναι δική μου από αυτά που εγώ θεωρώ κορυφαία έτσι ώστε να ανέβουν στην πλατφόρμα μέσω του Global Child Network, που είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπομπές του πλανήτη. Σίγουρα το να ζητηθεί σε κάποιον κάτι τέτοιο, είναι από μόνο του ένα μεγάλο επίτευγμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση. Ευελπιστώ πάντα για το καλύτερο, δουλεύω πάρα πολύ σκληρά για την εκπομπή και για τους στόχους που έχω θέσει για αυτό το project. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και για εμένα δεν υπάρχει limit. Με πολύ σκληρή δουλειά, θέληση και σωστούς συνεργάτες, μπορούμε κάποια πράγματα που θεωρούμε ακατόρθωτα να τα θέσουμε ως στόχους και να τα πετύχουμε. 

Εκτός από το travel project που κάνεις τα τελευταία χρόνια, υπάρχει και κάτι άλλο που θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου τηλεοπτικά; 

Πιστεύω, πως θα μου ταίριαζε τηλεοπτικά ένα τηλεπαιχνίδι με δόση χιούμορ και αγωνιστικό περιεχόμενο. Αν και είμαι άνθρωπος που είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω και προσπαθώ να μην αποσπάται η προσοχή μου από άλλες ιδέες. Σίγουρα στο μυαλό μου υπάρχουν καινούργια σχέδια και projects και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις στο να συζητήσω και να δοκιμαστώ σε νέα πράγματα. Εξάλλου το έχω αποδείξει και με τη συμμετοχή μου στο “Survivor” το 2017, το “Just the 2 of us” και διάφορα άλλα που έχω κάνει τηλεοπτικά, τα οποία κάποια ενδεχομένως να ήταν εκτός από το comfort zone μου αλλά μου αρέσει να ρισκάρω και να περπατάω σε μονοπάτια τα οποία δεν γνωρίζω αλλά μελετώντας προσπαθώ να τα εντάξω στη δική μου φιλοσοφία και τρόπο σκέψης φτάνοντας στο καλύτερο σημείο. 

Tags μαριος πριαμος ιωαννιδης, ΣΙΓΜΑ, passenger, διασημοι, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7818 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2984 s // Total time: 4.0802 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X