Μετά τη δουλειά, αφιέρωσα λίγο χρόνο για μένα!


Μετά τη δουλειά, αφιέρωσα λίγο χρόνο για μένα!

Πήγα βόλτα και κατέληξα να ψωνίζω φθινοπωρινά ρούχα.   

Το φθινόπωρο μπορεί να έχει καταφθάσει, ημερολογιακά τουλάχιστον, αλλά το δικό μας φθινόπωρο είναι διαθέσιμο με πινελιές καλοκαιριού που διαρκούν τουλάχιστον έως το τέλος Οκτωβρίου. 

Αυτό σημαίνει ότι το ντύσιμο μας μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη σορτσάκια συνδυασμένα με πιο ζεστά κομμάτια, μακρυμάνικα πουκάμισα ακόμη και λεπτά σακάκια για το βράδυ. 

Κάθε χρόνο η σεζόν ξεκινά δυναμικά με έμπνευση από τις εβδομάδες μόδας ωστόσο αυτό που συνήθως ψάχνω είναι πιο πρακτικά και casual ντυσίματα για να ανταποκρίνονται στις δικές μου ανάγκες. 

Έτσι λοιπόν, χθες, αποφάσισα μετά τη δουλειά να αφιερώσω λίγο χρόνο για εμένα και να πάω μία βόλτα στα καταστήματα.  Είχα πει ότι δεν θα αγόραζα κάτι μέχρι να αποφασίσω τι πραγματικά χρειάζομαι. Έλα που όμως παρασύρθηκα και τελικά κατέληξα με δύο σακούλες πράγματα! 

Πιο κάτω σου δείχνω ένα-δύο σύνολα που είχα δοκιμάσει. 

Κάτι που δεν ξέρω αν σου το έχω πει ξανά, έχω μια μικρή καταναλωτική μανία με τα σακάκια. Κάθε είδους και χρώματος, ασχέτως εάν φοράω σχεδόν τα ίδια ξανά και ξανά. Ξέρεις αυτά που με βολεύουν.. ένα από τα πράγματα που αγόρασα χθες ήταν και αυτό το αμάνικο buffer jacket! 

Εσύ έχεις κάνει τις φθινοπωρινές σου αγορές ή είσαι ακόμη στο ψάξιμο;

Love,

K. 

xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, ψώνια, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0422 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4827 s // Total time: 2.5249 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X