Ο πρωταγωνιστής της σειράς "The Good Doctor" εξομολογείται πως είναι να υποδύεται ένα αυτιστικό άτομο! 


Ο πρωταγωνιστής της σειράς "The Good Doctor" εξομολογείται πως είναι να υποδύεται ένα αυτιστικό άτομο! 

O Dr Shaun Murphy μιλάει για τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό.  

Η σειρά “The Good Doctor” είναι από εκείνες που δεν είναι απλά ιατρικού περιεχομένου αλλά στέλνει ταυτόχρονα σημαντικά μηνύματα αποδοχής με έναν ρεαλιστικό τρόπο και αυτός, θεωρώ, πως ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό παγκοσμίως. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Freddie Highmore, ο οποίος ενσαρκώνει έναν αυτιστικό γιατρό τον Dr Shaun Murphy φέρνοντας στην επιφάνεια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας και τον αγώνα που κάνει προκειμένου να εδραιωθεί και να γίνει σεβαστός σε ένα κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον γεμάτο διακρίσεις, σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε τα πάντα για τον ιδιαίτερο αυτόν ρόλο του. 

“Έγινε μεγάλη έρευνα και έχουμε επιπλέον σύμβουλο καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Επίσης, έχω άτομα στη ζωή μου που είναι αυτιστικά. Ντοκιμαντέρ, βιβλία που διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον ρόλο του Shaun”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς “The Good Doctor” με τον χαρισματικό Dr Shaun Murphy έρχεται στη Nova Cyprus από την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και κάθε Τετάρτη με νέα επεισόδια την ίδια ώρα, στο Novacinema4.  

Σε αυτή τη σεζόν της σειράς, που αποθεώθηκε από το κοινό ο Dr Murphy θα συνεχίσει τις αναζητήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο προκειμένου να ενσωματωθεί στο κοινωνικό σύνολο και να βρει την ευτυχία στη ζωή του. 
 

Tags the good doctor, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4696 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3915 s // Total time: 2.8611 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X