Ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τη δήλωση της που συζητήθηκε έντονα!


Ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τη δήλωση της που συζητήθηκε έντονα!

Τι έγραψε για εκείνην, η οποία είχε αναφερθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.   

Πριν από μερικές ημέρες η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη με τις δηλώσεις της να λαμβάνουν αρκετά αρνητικά σχόλια.

Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;”, είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, Πρόεδρος Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μετά από αυτή την τοποθέτηση της ηθοποιού, είχε σχολιάσει μιλώντας στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”, λέγοντας: “Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν γιατί εκτίθενται μερικές φορές ανεπανόρθωτα. Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και αυτή η ίδια με τον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο”.

Ο Μπιμπίλας συναντήθηκε με την Κωνσταντινίδου χθες στα γυρίσματα της σειράς “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” και δεν δίστασε να αναρτήσει στιγμιότυπο με εκείνη στο instagram, γράφοντας: “Με την αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων”.


 

Tags σπύρος μπιμπίλας, Ελισάβετ κωνσταντινιδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6234 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3602 s // Total time: 2.9837 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X