Gigi Hadid: Οι φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια της κόρης της


Gigi Hadid: Οι φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Tα οικογενειακά τους στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media. 

H Gigi Hadid και η οικογένειά της γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Khai και μοιράστηκαν στα social media τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Το διάσημο μοντέλο αλλά και η μητέρα της και η αδελφή της Bella, ανέβασαν στο instagram φωτογραφίες της ενός έτους Khai προσέχοντας φυσικά να μην δείξουν το πρόσωπό της, κάτι που έχει συμφωνήσει η Gigi και ο σύντροφός της Zayn Malik για να προστατεύσουν την ιδιωτική της ζωή.

Η Bella Hadid ανέβασε πολλές φωτογραφίες της με την Khai σε διακοπές τους στην οικογενειακή φάρμα στην Pennsylvania, όπου η γλυκιά θεία ταίζει την Khai και παίζει μαζί της.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid)

 

"Χρόνια πολλά στο καλύτερο δώρο με το οποίο η οικογένειά μας ευλογήθηκε. Δεν ήξερα ότι η καρδιά μου μπορούσε να μεγαλώσει τόσο. Με κάνεις να γελάω όταν είμαι στεναχωρημένη και με κάνεις να κλαίω από ευτυχία επειδή ζεις. Ανυπομονώ να σε δω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι ο πιο τέλειος άνθρωπος. Gigi Hadid και Zayn σας ευχαριστώ για την καλύτερη φίλη μου για πάντα”, έγραψε η περήφανη θεία.

Η γιαγιά της Khai και μητέρα των διάσημων μοντέλων, Yolanda Hadid, μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες της εγγονής της ενώ παίζει με ζωάκια στη φάρμα. "Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στον άγγελό μας Khai. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν πόσο πολλή αγάπη και χαρά έφερες στη ζωή μας σε μόλις ένα χρόνο. Έπρεπε να μεγαλώσει μια ακόμα ολόκληρη καρδιά για να την απορροφήσω. Είσαι ένα μαγικό μικρό πλασματάκι που μας κάνει να χαμογελάμε και μας δίνει ευλογία κάθε μέρα. Ευχαριστώ την απίστευτη μαμά σου και τον μπαμπά σου για το μεγαλύτερο δώρο της ζωής”, έγραψε.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

 

 

Πηγή:madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, Gigi Hadid, κόρη, γενεθλια, khai


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8656 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3849 s // Total time: 3.2506 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X