Adele: Μας παρουσίασε για πρώτη φορά τον νέο της σύντροφο [εικόνα]


Adele: Μας παρουσίασε για πρώτη φορά τον νέο της σύντροφο [εικόνα]

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Paul Rich.

Ύστερα από τη δημόσια εμφάνισή τους στον αγώνα μπάσκετ και τα συνεχή ραντεβού τους στο Λος Άντζελες, που έκαναν τους παπαράτσι να χάσουν τον ύπνο τους, η Adele αποφάσισε πως δεν υπάρχει πλέον λογος να κρύβεται με αποτέλεσμα να αναρτήσει την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της, Paul Rich, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών, στις οποίες η Adele είχε βάλει τα καλά της, αφού παρεβρέθηκε μαζί με τον Rich στον γάμο του παίκτη του NBA, Anthony Davis, επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο.

Ειδικότερα, η Adele φόρεσε μία off-shoulder δημιουργία του οίκου Schiaparelli, το οποίο αποτελείτο από ένα μαύρο bodice και εντυπωσιακά puff μανίκια, ενώ ο Rich φορούσε ένα βελούδινο σακάκι. Φυσικά, την τελευταία θέση της ανάρτησής της, η ερμηνεύτρια που λέγεται πως σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, την άφησε για την καλύτερη λήψη, στην οποία πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμα: Adele: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο! [εικόνες]

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, ύστερα από την κοινή τους εμφάνιση όπου είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον τελικό του NBA. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Rich είναι ένας από τους πιο δυνατούς άνδρες στον χώρο του αθλητισμού, αφού είναι μάνατζερ των μεγαλύτερων παικτών, όπως του Lebron James και άλλων αστέρων του NBA.

Παλαιότερα, η Adele ήταν μαζί με τον Simon Konecki από το 2011, τον οποίο παντρεύτηκε 5 χρόνια μετά. Το ζευγάρι, μάλιστα, λίγο αργότερα καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, όμως το 2019 αποφάσισαν να συνεχίσουν χωριστά με τις ζωές τους. Πιο συγκεκριμένα, κατά το διαζύγιό τους, η Adele ήταν εκείνη που αναγκάστηκε να πληρώσει διατροφή στον πρώην σύζυγό της, δεδομένης της τεράστιας περιουσίας που έχει αποκτήσει λόγω της επιτυχημένης της καριέρας. Δείτε τους να ποζάρουν μαζί στην πιο κάτω εικόνα:

Tags adele,gossip,showbiz,celebrities,συντροφοσ,hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3445 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3563 s // Total time: 2.7007 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X