Η ταινία "Space Jam" κάνει το πιο στιλάτο comeback, μέσα από την capsule συλλογή της Tezenis 


Η ταινία "Space Jam" κάνει το πιο στιλάτο comeback, μέσα από την capsule συλλογή της Tezenis 

Οι γνωστές Κύπριες που τη φόρεσαν πρώτες!   

Η cult ταινία της δεκαετίας των 90's, "Space Jam", επέστρεψε στους κινηματογράφους με ένα φανταστικό δεύτερο κεφάλαιο, στο οποίο ο θρύλος του μπάσκετ, LeBron James, διαδέχεται τον Michael Jordan στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Για να γιορτάσει την επιστροφή της θεότρελης ομάδας των Looney Tunes, η Tezenis δημιούργησε μία ξεχωριστή capsule συλλογή. 

Η σειρά αποτελείται από εσώρουχα, πιτζάμες και φούτερ, όλα σε μαύρο χρώμα, διακοσμημένα με prints από το "Space Jam". Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει σετ σουτιέν και σλιπ με το print της Lola Bunny, το οποίο συναντάμε επίσης και σε άνετα παντελόνια. Στο βασικό φούτερ της συλλογής, η Lola βρίσκεται στο επίκεντρο με φόντο το λογότυπο "Tune Squad" σε μεγάλο μέγεθος. 

Στην ανδρική συλλογή, τα μποξεράκια και οι φόρμες φέρουν το print του βασικού καρτούν χαρακτήρα της ταινίας, του Bugs Bunny. Η παλέτα περιλαμβάνει χρώματα όπως το γαλάζιο, το μοβ και το πορτοκαλί, που είναι και τα χρώματα της ομάδας των Looney Tunes, δίνοντας έτσι ζωή στα ενδύματα της capsule συλλογής που είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον φανταστικό κόσμο του "Space Jam"

Δυναμικά, σύγχρονα και street-style κομμάτια, ιδανικά για το γήπεδο, την ώρα της άσκησης ή όταν χαλαρώνεις. Cool και ευέλικτη, η συλλογή αποτελεί ένα μοναδικό αφιέρωμα στο πιο αναμενόμενο sequel της φετινής χρονιάς.

Η Νίκη Αλεξάνδρου 

Η Ειρήνη Καραντώνη
 

Tags TEZENIS, capsule συλλογη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3329 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3257 s // Total time: 2.6587 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X