Η καθημερινή μου ρουτίνα στη δουλειά και στο σπίτι! 


Η καθημερινή μου ρουτίνα στη δουλειά και στο σπίτι! 

Μία εργάσιμη ημέρα μαζί μου!   

Είμαι σίγουρη ότι πολλές φορές αναρωτιέσαι πως είναι ένα 24ωρο μερικών ανθρώπων που κάνουν τόσα πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα και είναι λες και δεν κουράζονται ποτέ, σαν να έχουν περισσότερες από 24 ώρες στη διάθεση τους. Unstoppable όπως λένε! Ε λοιπόν σήμερα θα σου δείξω το δικό μου 24ωρο και γενικότερα πως περνάω μία καθημερινή ημέρα στη δουλειά αλλά και στο σπίτι.  

Ξεκινάω τη μέρα μου πάντα με έναν καφέ στο χέρι. Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που έρχομαι στο γραφείο χωρίς τον πρωινό μου καφέ και σε περίπτωση που μπορεί να τύχει σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να παραγγείλω. Μπαίνω λοιπόν στο γραφείο, σε mood αγουροξυπνημένης, τακτοποιώ τα πράγματα μου και ανοίγω τον υπολογιστή.  

Σίγουρα θα σερφάρω λίγο στην ιστοσελίδα μας να δω τι παίζει και στη συνέχεια θα κοιτάξω τα emails μου και θα καταγράψω τα do to της ημέρας. Emails, συναντήσεις, conference calls και κάπως έτσι αρχίζει δυναμικά η μέρα μου. 

Μετά το μεσημέρι, γύρω στις 3 και κάτι, φεύγω από το γραφείο και κατευθύνομαι προς τον Super FM.  Πάντα ξεκινάω αρκετά πριν από την εκπομπή επειδή η κίνηση στη Λευκωσία είναι απρόβλεπτη και ανυπόφορη. 4 παρά μπαίνω στο στούντιο με τον Πέτρο και ετοιμαζόμαστε. 

Και αν νομίζεις ότι αυτό ήταν, κάνεις λάθος. Συνήθως, μετά την εκπομπή, ο Πέτρος πηγαίνει γυμναστήριο και γενικότερα κάνει αυτά που του αρέσουν και εγώ είτε θα πάω στην υπεραγορά για τα ψώνια της ημέρας ή στο σπίτι. Σε περίπτωση που πάω κατευθείαν στο σπίτι, τότε θα αρχίσω με τις δουλειές και όλα τα συναφή. Ευτυχώς χθες δεν χρειάστηκε να κάνω όλα αυτά και απλά μαγείρεψα ένα από τα αγαπημένα φαγητά του Πέτρου, το μπριάμ (τουρλού). 

Καθώς το φαγητό ήταν στον φούρνο, άπλωσα τα ρούχα και πήγα για μπάνιο. Στη συνέχεια φάγαμε και κατά τις 22:00 καθίσαμε να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας σειρά.  

Αυτό λοιπόν είναι το πρόγραμμα που ακολουθώ, αυτό που λέμε καθημερινή ρουτίνα. Είμαι σίγουρη ότι πάνω κάτω και εσύ το ίδιο πρόγραμμα έχεις, από τη δουλειά στο σπίτι και ξανά από την αρχή. Εύχομαι όμως αυτό που κάνεις να σε ευχαριστεί τόσο που να μην μοιάζει τίποτα με βαρετή ρουτίνα στην τελική. 

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1407 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3220 s // Total time: 2.4627 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X