Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media


Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media

Η ανακοίνωση και ο λόγος που το κάνει.

Η Lana Del Rey έκανε μία ανακοίνωση που ίσως σόκαρε πολλούς από τους followers της που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στα social media, ενημέρωσε τους φαν της πως θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από το Internet, απενεργοποιώντας όλους τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Del Rey δήλωσε πως θα απουσιάσει για λίγο από τα κοινωνικά δίκτυα και αυτό επειδή τη δεδομένη στιγμή έχει πολλά ενδιαφέροντα και ορισμένες δουλειές που απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια. Χωρίς να αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή της, η τραγουδίστρια δήλωσε πως θα συνεχίσει στο διάστημα αυτό να κάνει αυτό που αγαπάει, δηλαδή να ασχολείται με τη μουσική της – μάλιστα είπε λίγα λόγια για το επικείμενο άλμπουμ της– και γενικότερα άλλα εγχειρήματα που έχει κατά νου.

Μπορεί λοιπόν να μη βρίσκεται στο Instagram και στο Twitter, όμως όπως καθησύχασε τους φαν της θα εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ για αυτούς. “Και θέλω να πω ευχαριστώ πολύ για όλη την υποστήριξη και θέλω να ελπίζω ότι θα σας αρέσει ο νέος μου δίσκος“, είπε χαρακτηριστικά η Del Rey στους ακολούθους της. Όπως συνέχισε, είναι ευγνώμων για την αγάπη που ένιωσε από όλους εκείνους που καθημερινά “βρίσκονταν” μαζί της, οι οποίοι μπόρεσαν να δουν πραγματικά ποια είναι πέρα από τη μουσική.

“Αυτή τη στιγμή, νομίζω πως θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο κοντά και θα συνεχίσω με το αναπτύξω κάποιες άλλες δεξιότητες και ενδιαφέροντα. Και πάλι, είμαι πάντα εδώ, ετοιμάζοντας δίσκους και στο μεταξύ ζώντας τη ζωή μου. Συνεπώς, απόλαυσα πραγματικά το να μοιράζομαι όλα αυτά τα μικρά στοιχεία μαζί σας και είμαι πραγματικά ευλογημένη. Γι’αυτό σας ευχαριστώ και αποσυνδέομαι.“, είπε, κλείνοντας το βίντεό της. Διαβάστε τη συνέχεια στη madamefigaro.cy

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, lana del rey


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8067 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3505 s // Total time: 2.1571 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X