John Mekiamis: Ο Έλληνας instagrammer που ζει στο Λονδίνο μίλησε αποκλειστικά στο ilovestyle.com 


John Mekiamis: Ο Έλληνας instagrammer που ζει στο Λονδίνο μίλησε αποκλειστικά στο ilovestyle.com 

Ο βραβευμένος influencer αποκαλύπτει τα μυστικά του instagram, της μόδας και του λονδρέζικου lifestyle!   

Ο John Mekiamis κατά κόσμο Γιάννης Μεκιάμης είναι η πρόσφατη ανακάλυψή μας στο instagram, του οποίου η δράση στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μας κέντρισε το ενδιαφέρον και θελήσαμε να τον γνωρίσουμε περισσότερο.

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο portal μας μάς μιλά για τη ζωή του μεταξύ Μυκόνου και Λονδίνου, μοιράζεται τα tips του για ένα πετυχημένο account στα social media και στέλνει τα δικά του μηνύματα για το life positivity! 

Γιάννη μου, χαιρόμαστε πολύ που σε φιλοξενούμε στο ilovestyle.com. Σε γνωρίζουμε μέσα από το instagram, όπου κάνεις εξαιρετική δουλειά και έχεις πέραν των 50.000 followers. Περίμενες μία τέτοια απήχηση;

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που κάνω αυτή την συνέντευξη μαζί σας. Δεν μπορώ να πω αν περίμενα την απήχηση ή όχι, ξέρω όμως ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει στηθεί μια πολύ όμορφη σχέση με τον κόσμο. Όσοι με ακολουθούν από την αρχή με είδαν να αλλάζω πόλη, να μετακομίζω σε άλλη χώρα, να μεγαλώνω και να εξελίσσομαι είτε αισθητικά είτε σαν άνθρωπος.

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για μία ανάρτηση στο instagram;

Πολλές φορές μόλις λίγα λεπτά. Μου αρέσει να είμαι αυθόρμητος στην ζωή μου και το ίδιο και στο instagram. Για μένα δεν θέλει πολύ σκέψη, το βλέπω σαν έναν μέσο να μοιράζομαι όμορφα πράγματα, αν μπεις στην διαδικασία του να το αναλύσεις ίσως χαθεί ένα κομμάτι από τη μαγεία που κρύβει η κάθε εικόνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Mekiamis (@mekiamis)

Έχεις βραβευθεί ως influencer από το Marie Claire. Αρχικά πες μας την αντίδρασή σου όταν συνέβη και έπειτα πως προσπαθείς να επηρεάζεις κόσμο μέσα από την πλατφόρμα αυτή;

Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή και μου επιβεβαίωσε κάτι που ήδη ήξερα: η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται. Και αυτό είναι και ένα από τα μηνύματα που θέλω να περάσω μέσα από το προφίλ μου. Μέσα από αυτή την πλατφόρμα έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και πάντα προσπαθώ να πω στον κόσμο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και τις επιθυμίες του και να μην φοβάται  να τις διεκδικήσει. Η επόμενη μεγάλη κίνηση είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Επίσης έχω αναφερθεί πολλές στην σεξουαλική μου ταυτότητα και έχω δει πως πολλά νέα παιδιά χρειάζονται ανοιχτά gay πρότυπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Mekiamis (@mekiamis)

Εκτός από τα social media, με τι άλλο ασχολείσαι; 

Μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα παράλληλα, χωρίς βέβαια να έχω καταλήξει αν αυτό είναι καλό ή κακό. Κάνω το buying direction για το Bollicine Mykonos και δουλεύω με πολλά independent brands ως consultant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Mekiamis (@mekiamis)

Είσαι ένα πολύ stylish αγόρι και οι εμφανίσεις σου είναι πάντα προσεγμένες. Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα και τα trends;

Η μόδα για μένα είναι τέχνη. Είναι ζωγραφική, αρχιτεκτονική, μουσική και κινηματογράφος. Ζεις κάθε μέρα μέσα σε αυτήν και έχει αποτελέσει ένα μέσο για πάρα πολλούς δημιουργούς και μη, να εκφράσουν τον εαυτό τους. Παρακολουθώ τα trends αλλά δεν πιστεύω απόλυτα σε αυτά. Πιστεύω στην ταυτότητα, στην προσωπική μάτια που έχει ο καθένας μας σχετικά με το πως θέλει να ντύνεται. 

Είσαι ένα από τα παραδείγματα ότι η μόδα είναι και αντρική υπόθεση! Πες μας, κατά τη γνώμη σου, το key item που πρέπει να έχει ένας άντρας στη ντουλάπα του…

Κάθε άντρας θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα του ένα λευκό πουκάμισο, ένα vintage blue Jean, ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι, ένα ζευγάρι λευκά sneakers και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά. Αυτά τα κομμάτια μπορεί να τα χρησιμοποιεί σε αμέτρητους συνδυασμούς και δεν θα πάψουν ποτέ να είναι στην μόδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Mekiamis (@mekiamis)

Γνωρίζουμε πως το τελευταίο διάστημα ζεις μόνιμα στο Λονδίνο; Μίλησε μας για την απόφασή σου να μετακομίσεις εκεί…

Το Λονδίνο για μένα είναι η καλύτερη πόλη του κόσμου. Άνθρωποι από όλον τον πλανήτη έχουν συγκεντρωθεί εκεί για να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Πριν μετακομίσω στο Λονδίνο ήμουν σε μια περίοδο της ζωής μου που ήθελα να εξελιχθώ περισσότερο. Όλα ήταν όμορφα στη ζωή μου στην Αθήνα αλλά ένιωθα στάσιμος. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, το να φύγω από την χώρα μου εν μέσω πανδημίας αλλά μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που το τόλμησα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Mekiamis (@mekiamis)

Σε βλέπουμε συχνά, μέσω instagram, με την παρέα σου να κάνετε εξορμήσεις σε υπέροχα location στο Λονδίνο. Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου; 

Αυτή είναι μια πραγματικά πολύ δύσκολη ερώτηση. Λατρεύω το Notting hill με το Porto Bello market. Τα Selfridges και το brasserie of lights μέσα σε αυτό. Οι ηλιόλουστες μέρες στο Hyde park είναι ένα όνειρο. Ένα από τα αγαπημένα μου caffe είναι το Hjem στο Kensington. The London edition στο κέντρο της πόλης. Chiltern firehouse στην marleybone. Τέλος μια βόλτα στο Columbia flower market στην Ανατολική πλευρά της πόλης είναι η ιδανική επιλογή για το πρωί του Σαββάτου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Mekiamis (@mekiamis)

Με τι σου αρέσει να ασχολείσαι στον ελεύθερο σου χρόνο; 

Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα. Δεν θα μπορούσα να πω πως υπάρχει μια ρουτίνα. Μπορεί να είναι ένα καινούργιο μέρος ή βιβλίο. Χαλάρωση στο σπίτι και μαγειρική ή κάποιο work out.

Ποιο είναι το dream job σου;

Το dream job μου δεν θα το μοιραστώ παρόλα αυτά μπορώ να σας το περιγράψω. Μου αρέσει να δημιουργώ, να έχω την ευκαιρία να δουλεύω και να συναναστρέφομαι με creative ανθρώπους και ομάδες που με βοηθούν να εξελίσσομαι. Να σκέφτομαι μια ιδέα και να μπορώ από το μηδέν να της δίνω ζωή και να την κάνω να λειτουργεί. 

Photo Credits: @mekiamis
 

Tags john mekiamis, γιαννης μεκιαμης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0156 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4610 s // Total time: 2.4766 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X