Kylie Jenner: Το πρώτο post που ανέβασε μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της


Kylie Jenner: Το πρώτο post που ανέβασε μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

Η Kylie Jenner ανακοίνωσε μόλις πριν δύο μέρες ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μέσα από ένα χαριτωμένο βίντεο στο instagram. Τα νέα χαροποίησαν ιδιαίτερα τους εκατομμύρια ακολούθους της που έσπευσαν να της ευχηθούν, μαζί με αυτούς και τα κοντινά και συγγενικά της πρόσωπα.

Σήμερα, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, η 24χρονη επιχειρηματίας και μοντέλο, αποφάσισε να δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες της ποζάροντας με την κοιλίτσα της που έχε μεγαλώσει. Φορώντας ένα total while σύνολο με mini εφαρμοστό φόρεμα και ένα μακρύ ανοικτό παλτό από πάνω, μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της.

Διαβάστε ακόμα: Kylie Jenner: Η πρώτη εμφάνιση με μαγιό μετά την είδηση της εγκυμοσύνης [βίντεο]

Μαζί με τη φωτογραφία που δημοσίευσε, αρκέστηκε στο να βάλει απλά ένα baby emoji αγγελάκι στο caption. Τα σχόλια εννοείται ότι πήραν αμέσως φωτιά, με τους ακολούθους της να της γράφουν “hot mama”, “μπορώ να δω εκείνη την κοιλίτσα”, “το γεγονός ότι μπορούμε και ζούμε την εποχή της εγκυμοσύνης της Kylie! τσιρίζω”, “λάμπεις”, “σε παρακαλώ πες μου αν χρειαστείς babysitter”. Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

 

Πηγή: madamefigaro.cy

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, KYLIE JENNER, εγκυμοσύνη, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2031 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3322 s // Total time: 2.5353 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X