Ησαΐας Ματιάμπα: Η συγκίνηση που ένιωσε για τον γιο του [εικόνα]


Ησαΐας Ματιάμπα: Η συγκίνηση που ένιωσε για τον γιο του [εικόνα]

\"Eίναι η πρώτη φορά που θα τον αποχωριστούμε...\"

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση με πρωταγωνιστή τον μικρό του γιο, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Ησαΐας Ματιάμπας. 

Ο Έλληνας τραγουδιστής, χθες, Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, μας έδειξε τον τριάμισι ετών Ηρακλή του να πηγαίνει για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό με τον ίδιο να συνοδεύει την γλυκιά εικόνα του μικρού του με ένα άκρως τρυφερό κείμενο. 

Διαβάστε ακόμα: Ησαΐας Ματιάμπα: H ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα λόγω του χρώματός του [βίντεο]

Συγκεκριμένα στη λεζάντα της ανάρτησης ο Ησαΐας Ματιάμπα, σχολίασε τα εξής: "Βλέποντας αυτή την εικόνα αναρωτιέμαι πότε πέρασαν 3,5 χρόνια;Η προσαρμογή ξεκίνησε κι εγώ νιώθω ήδη κάπως..Ξέρω πως το θαύμα μας θα προσαρμοστεί εύκολα και θα περνάει φανταστικά την ώρα του στον παιδικό, απλά είναι η πρώτη φορά που θα τον αποχωριστούμε με το που ξεκινήσει κανονικά!!!Προσωπικά είναι δύσκολο να αποχωρίζομαι τη δύναμή μου κι ας είναι ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο..Δε φαντάζεσαι πόσο σ’ αγαπώ γιε μου..Καλή αρχή σου εύχομαι!Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά που ξεκίνησαν και θα ξεκινήσουν τη νέα τους σχολική χρονιά!". Δείτε πιο κάτω την εικόνα:

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ησαιας ματιαμπα, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3449 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3833 s // Total time: 2.7282 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X