"Big Brother": Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του νέου κύκλου [βίντεο]


"Big Brother": Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του νέου κύκλου [βίντεο]

Τι συνέβη στο πρώτο live;

H επιστροφή του "Big Brother" είναι πλέον γεγονός, μιας και το βράδυ της Κυριακής, 29 Αυγούστου, έκανε πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά μέσα από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα καλησπέρισαν τους τηλεθεατές και υποδέχτηκαν στο πλατό την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο σχολιάστριας, ενώ στο στούντιο μαζί τους βρέθηκε φυσικά και η νικήτρια του προηγούμενου κύκλου, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Οι 14 παίκτες εισήλθαν για πρώτη φορά στο σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού”, προκειμένου να ζήσουν την εμπειρία αυτή αλλά και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ωστόσο, ο "Big Brother", επέστρεψε με εκπλήξεις και ανατροπές, μιας και ενημέρωσε τους παίκτες πως από το χθεσινό πρώτο live θα υπήρχε δοκιμασία και αποχώρηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο “Μεγάλος Αδερφός” ανακοίνωσε ότι οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν τα κρεβάτια τους, δίχως να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε αντρικό και γυναικείο δωμάτιο.

Ο Ισίδωρος Δούνης κι η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν αυτοί που έτρεξαν πρώτοι για να διαλέξουν, χωρίς όμως να γνωρίζουν τι τους περιμένει στη συνέχεια. Πιο αναλυτικά, ο "Big Brother" τους ενημέρωσε ότι οι δυο τους θα μονομαχήσουν στην αρένα για να παραμείνει μόνο ο ένας στο ριάλιτι. Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο οι ίδιοι όσο και οι συμπαίκτες τους έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε ακόμα: "Big Brother": Δείτε για πρώτη φορά τους 14 παίκτες [εικόνες]

Τελικά αυτός που δεν τα κατάφερε ήταν ο Ισίδωρος Δούνης και είναι ο πρώτος παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει από το Big Brother.

Ωστόσο, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου επεισοδίου συνέβη ακόμη μια ανατροπή. Ενώ όλοι πίστεψαν ότι ο Ισίδωρος Δούνης θα αποχωρήσει, ο "Big Brother" τον μετέφερε σε ένα “Μυστικό Δωμάτιο”, όπου θα μπορούσε να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του και να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον εαυτό του.

"Η διαμονή σου και ο ύπνος σου είναι εξασφαλισμένα, όπως και η παραμονή σου στο παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα. Έχεις ασυλία και στο τέλος της εβδομάδας θα μπορείς με μία σου απόφαση να ανατρέψεις τα δεδομένα", του είπε χαρακτηριστικά του Ισίδωρου ο "Big Brother". Δείτε πιο κάτω το βίντεο από την έναρξη:

 

*με πληροφορίες από fthisgr

Tags big brother, gossip, showbiz, celebrities, tv, πρεμιέρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1699 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3103 s // Total time: 2.4802 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X