DIY detox body scrub για να επαναφέρεις την ζωντάνια στην επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές


DIY detox body scrub για να επαναφέρεις την ζωντάνια στην επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

Δώσε πίσω στο δέρμα σου τη χαμένη του λάμψη.

Ανεξάρτητα από το πόσο αντηλιακό εφάρμοζες στο σώμα σου στις διακοπές, το δέρμα σου χρειάζεται συνήθως λίγη περισσότερη φροντίδα καθώς ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος τείνει να επηρεάζει αρνητικά την φυσική κατάσταση της επιδερμίδας σου. Ενώ θα προτείναμε πρώτα μια πολυτελή θεραπεία απολέπισης σώματος (όχι μόνο κάνουν το δέρμα πιο λαμπερό, αλλά είναι εξίσου χαλαρωτικές και στο πρόσωπο), καταλαβαίνουμε ότι ένα ραντεβού στο σπα δεν είναι απαραίτητα στο to-do list σου.

Γι ‘αυτό εάν δεν μπορείς να επισκεφθείς το σπα, σου έχουμε βρει μια εύκολη λύση.  Μια εύκολη DIY συνταγή για scrub σώματος με καρύδα και αλεσμένους κόκκους καφέ που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι. Το δέρμα σου θα αναζωογονηθεί στη στιγμή και θα λατρέψεις τη λεία επιφάνεια του!

Για τα ευαίσθητα δέρματα, ο αλεσμένος καφές λειτουργεί ως εξαιρετικό απολεπιστικό. Το πλούσιο μείγμα καφέ ( που είναι γεμάτος με αντιοξειδωτικά ) και λαδιού καρύδας ( που κλειδώνει την υγρασία), σε συνδυασμό με το δροσιστικό άρωμα του εκχυλίσματος βανίλιας, είναι ένας τέλειος συνδυασμός φυσικών συστατικών για την απομάκρυνση και την επιδιόρθωση της τραχιάς επιδερμίδας.

Πώς θα το φτιάξεις:

1 φλιτζάνι παρθένο λάδι καρύδας

½ φλιτζάνι αλεσμένο καφέ

1-2 κουταλιές εκχύλισμα βανίλιας

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και χρησιμοποίησε το scrub κατά διάρκεια του ντους. Με κυκλικές κινήσεις, τρίψε στο δέρμα σου αρκετή ποσότητα για να κάνεις την απολέπιση. Στη συνέχεια, ξέπλυνε με χλιαρό προς ζεστό νερό και εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα σώματος για πιο βαθιά ενυδάτωση καθώς οι πόροι είναι ακόμη ανοικτοί. 

Συμβουλή: Αποθήκευσε το προϊόν που θα περισσέψει σε ένα βαζάκι για μελλοντική χρήση. Τα περισσότερα scrubs μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής ένα μήνα ή περισσότερο.

Tags DIY, body scrub, skincare, body, beauty, Ομορφια, απολεπιση, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5193 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3367 s // Total time: 2.8560 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X