Το σοκαριστικό τροχαίο και ο εφιάλτης Κύπριας παρουσιάστριας "Αυτό που ζει η μητέρα μου..."


Το σοκαριστικό τροχαίο και ο εφιάλτης Κύπριας παρουσιάστριας "Αυτό που ζει η μητέρα μου..."

0 \"κύριος\" δεν καταδικάστηκε

Άγιο είχε πριν από λίγα 24ωρα οδηγός ο οποίος βρισκόταν στο δρόμο Πρωταρά από Αγία Νάπα  και σε διασταύρωση με φωτεινούς σηματοδότες, δεν ελάττωσε ταχύτητα ώστε να πραγματοποιήσει στροφή, αλλά προχώρησε ευθεία παρασύροντας τους φωτεινούς σηματοδότες και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και σε πάσσαλο οδικού φωτισμού όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο ίδιος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρό τραυματισμό.

Στο διάβασμα αυτής της είδησης ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες στα μάτια της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας Γαβριέλλας Ζάρτηλα. Η ανάρτηση της συγκλονίζει…

 ΕΦΙΑΛΤΗΣ…
Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου στην θέα αυτού του τροχαίου… Εξαιτίας ενός ανεγκέφαλου οδηγού πριν μερικά χρόνια η οικογένεια μου έζησε έναν εφιάλτη. Ήταν αρχές Ιουνίου όταν οι κλήσεις μου προς την μητέρα μου έμεναν αναπάντητες, ήθελα να της μιλήσω χωρίς κάποιο λόγο… διαίσθηση ίσως. Μέχρι που με ενημέρωσαν ότι είχε τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο, την βρήκα στην εντατική. Οδηγός με την ίδια τρελή πορεία, δυστυχώς, καρφώθηκε στο όχημα που η μητέρα μου ήταν σε αναμονή στα φανάρια. Νωρίς το πρωί ήταν και τότε, πήγαινε δουλειά κι είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα του. Ναι είχε και η μητέρα μου άγιο και ο ασυνείδητος οδηγός όπως και ακόμα ένα πρόσωπο που δυστυχώς ήταν θύματα του «κυρίου». Η μητέρα μου σώθηκε ναι, αυτό που έζησε και ζει όμως δεν μπορεί να διαγραφεί. Επειδή η μητέρα μου έζησε, αν και άλλαξε η ζωή της, αν και έκανε μήνες στην εντατική και κλινήρης ο τότε «κύριος» δεν καταδικάστηκε. ΑΝ πλήρωσε ένα πρόστιμο και πολύ θα ήταν.  Τι λέτε κύριοι αρμόδιοι να δείτε ξανά τους νόμους και τι γίνεται με αυτούς που κάθονται πίσω από το τιμόνι και θερίζουν κόσμο και ψυχές;»

Tags γαβριελλα ζαρτηλα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9136 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3420 s // Total time: 2.2556 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X