Beach waves: Υιοθέτησε το hair look της Kylie Jenner χωρίς θερμότητα


Beach waves: Υιοθέτησε το hair look της Kylie Jenner χωρίς θερμότητα

Εύκολο και γρήγορο χτένισμα που “μυρίζει” καλοκαίρι!

Τι κι αν φτάνουμε στο τέλος του καλοκαιριού, ένα απλό και καθημερινό χτένισμα μπορεί να γίνει το go-to σου για κάθε σεζόν. Ένα από αυτά είναι και τα beach waves.

Ακριβώς όπως η ονομασία τους αυτό το χτένισμα παραπέμπει στα κυματιστά μαλλιά που δημιουργούνται από το θαλασσινό νερό και τον ήλιο στην παραλία!

Η Kylie Jenner, υιοθετεί αυτό το χτένισμα πολύ συχνά και όχι μόνο το καλοκαίρι. Και ο λόγος; Είναι εύκολο και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται φυσικά και λαμπερά χωρίς πολλά-πολλά. Δεν χρειάζεται να έχεις πολύ μακριά μαλλιά για να αποκτήσεις αυτό το hairstyle όμως σίγουρα βοηθά να έχεις κάποιο μήκος για να μπορούν να δημιουργηθούν τα waves.

Δες πιο κάτω το hairstyle της Kylie Jenner και ακολούθησε τα εύκολα βήματα για να δημιουργήσεις τα δικά σου beach waves χωρίς να χρησιμοποιήσεις θερμότητα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

How to:

#1. Σε καθαρά και νωπά μαλλιά ψέκασε ένα spray για μπούκλες.

#2. Χτένισε καλά τα μαλλιά έτσι ώστε να απομακρύνεις τυχόν κόμπους.

#3. Χώρισε τα στα δύο και δημιούργησε μια πλεξούδα στην κάθε πλευρά. Όσο πιο κοντά στη ρίζα ξεκινά η πλεξούδα, τόσο πιο έντονα θα γίνουν τα waves.

#4. Άφησε τα για αρκετές ώρες μέχρι να δημιουργηθεί το σχήμα. Το ιδανικό είναι να κάνεις αυτή τη διαδικασία το βράδυ και να κοιμηθείς με τις πλεξούδες έτσι ώστε να ξυπνήσεις το πρωί με το νέο σου hairstyle!

#5. Λύσε τις πλεξούδες με τα δάκτυλα σου (απέφυγε να χτενίσεις τα μαλλιά με βούρτσα καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χαλάσει το σχήμα).

 

Photo credits: instagram @kyliejenner

Tags BEACH WAVES, hairstyle, hair, KYLIE JENNER, μαλλιά, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8351 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3926 s // Total time: 2.2277 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X