Παναγιώτης & Δανάη Θεοφίλου: Περιμένουν το πρώτο τους μωράκι [εικόνες & βίντεο]


Παναγιώτης & Δανάη Θεοφίλου: Περιμένουν το πρώτο τους μωράκι [εικόνες & βίντεο]

\"Μετά από έξι μήνες και μια αποβολή, ακούσαμε επιτέλους την καρδιά του μωρού\".

Την ευχάριστη είδηση πως πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά μας ανακοίνωσαν χθες, Παρασκευή, 20 Αυγούστου, ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η σύζυγός του, Δανάη. 

Το γνωστό ζευγάρι έκανε την αποκάλυψη μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποίησαν στους λογαριασμούς τους στο instagram, καθώς δείχνοντας μας σε πρώτο πλάνο το τεστ εγκυμοσύνης, με ένα τεράστιο χαμόγελο και την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. 

Μάλιστα οι δυο τους στο σχετικό βίντεο που ανέβασαν επίσης στο κανάλι τους στο Youtube, αναφέρθηκαν και σε μια αποβολή που πέρασαν έξι μήνες και η οποία δεν τους πτόησε από το να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν τη δικιά τους οικογένεια. 

Διαβάστε ακόμα: Το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου επώνυμου ζευγαριού του νησιού μας [εικόνες]

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Θεόφιλος, σχολίασε τα εξής: "Είναι η στιγμή που δεν έχεις λόγια να περιγράψεις πως νιώθει..Αυτό που θέλω να πω είναι πως νιώθω ευλογημένος για την γυναίκα που έχω δίπλα μου και διπλά ευλογημένος που θα μου χαρίσει το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω στην ζωή μου"

Mε την Δανάη Παναγιώτου - Θεοφίλου να προσθέτει: "Ευχαριστώ Θέε μου για το θαύμα που μεγαλώνει μέσα μου. Ευχαριστώ που πριν 6 μήνες δυνάμωσες την πίστη μου και την σχέση μου με τον Παναγιώτη μετά την αποβολή που περάσαμε. Η εγκυμοσύνη είναι ένα γεγονός που πολλές γυναίκες έχουν ως δεδομένο.. όμως όταν δυσκολεύεσαι να τεκνοποιήσεις ή οταν περνάς απο μια αποβολή καταλαβαίνεις οτι η εγκυμοσύνη είναι ενα ιερό δώρο Θεού για το οποίο πρέπει να είσαι ευγνώμων όταν σου έρθει γιατί δεν έρχετε σε όλες εύκολα ή και καθόλου.Νιώθω λοιπόν ευλογημένη που μέσα απο μια δοκιμασία βγήκαμε πιο δεμένοι, πιο αγαπημένοι, παντρεμένοι, και μετά απο 6 μήνες και μια αποβολή, ακούσαμε επιτέλους τον πιο όμορφο ήχο που υπάρχει στον κόσμο.. την καρδιά του μωρού.Σε ευχαριστώ Παναγιώτη μου που είσαι σε κάθε στιγμή το στήριγμα μου, που είσαι εκεί σε κάθε εμετό να τραβάς το καζανάκι και να μου κρατάς το κεφάλι, που είσαι εκεί για κάθε επιθυμία που μου κατέβει, και που απλά είσαι απο τώρα ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσε να έχει το παιδί μου". Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες και το βίντεο:

 

 

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, δαναη παναγιωτου, παναγιωτης θεοφιλος, εγκυμοσύνη, εγκυος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4511 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2404 s // Total time: 2.6915 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X