Cardi B: Δεν θα πιστεύετε τι πανάκριβο δώρο έκανε στην τρίχρονη κόρη της για τα γενέθλιά της


Cardi B: Δεν θα πιστεύετε τι πανάκριβο δώρο έκανε στην τρίχρονη κόρη της για τα γενέθλιά της

Το ποσό που \"ζαλίζει\"!

Η Cardi B δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία της στις designer bags και είνα μία από τις μεγαλύτερες συλλέκτριες από Birkin τσάντες του οίκου Hermès. 

Τέτοια είναι η λατρεία της για τη συγκεκριμένη τσάντα, την οποία διαθέτει σε όλα τα πιθανά χρώματα και σχέδια, που δεν δίστασε να διαθέσει το ποσό των 40.700€ για να κάνει δώρο στην 3χρονη κόρη της Kulture μια custom made κίτρινη Birkin διακοσμημένη με 30.000 κρύσταλλα Swarovski τα οποία σχηματίζουν ένα ουράνιο τόξο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Michelle Berk, CEO του Privé Porter, από το οποίο έκανε η Cardi B την παραγγελία, η ιστορία που προηγήθηκε ήταν η εξής: “Η Cardi και η Kulture ήταν για ψώνια σ’ ένα εμπορικό κατάστημα με αξεσουάρ. Η Kulture είδε τότε μια μικρή τσάντα μ’ ένα ουράνιο τόξο και άρχισε να παρακαλά τη μητέρα της να τής την πάρει. Η Cardi, βεβαίως, όπως το συνηθίζει, δεν αγόρασε τη συγκεκριμένη προσιτή τσάντα αλλά με πήρε τηλέφωνο για να μου ζητήσει να κάνουμε ένα αντίγραφο του ουράνιου τόξο πάνω σε μια Birkin”.

Διαβάστε ακόμα: Cardi B: H υπέροχη φωτογράφηση που έκανε με την κόρη της λίγο πριν γεννήσει [εικόνα]

Αυτή δεν είναι η πρώτη Birkin bag της μικρής Kulture. Ο πατέρας της, ράπερ Offset, την είχε κάνει δώρο μια μικρή ροζ Birkin στα δεύτερα γενέθλιά της. 

 

Πηγή: madamefigaro.cy

Tags gossip,showbiz,celebrities,cardi b,διασημοι,κόρη,δωρο,τσαντα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 3.5192 s (284 Queries.) // Parse time: 0.2934 s // Total time: 3.8126 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X