Αυτοί είναι οι celebrities με τους περισσότερους ψεύτικους followers στo instagram [εικόνα]


Αυτοί είναι οι celebrities με τους περισσότερους ψεύτικους followers στo instagram [εικόνα]

Ποιοι κατέχουν το υψηλότερο ποσοστό;

Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στους ακολούθους των διασημότερων influencers του πλανήτη στο Instagram, διαπιστώνει κανείς ότι οι αριθμοί είναι σχεδόν εκφοβιστικοί.

Βάσει των αποτελεσμάτων η Kylie Jenner βρίσκεται πρώτη στη λίστα με τo 40% των Instagram ακολούθων της να είναι ψεύτικοι λογαριασμοί!

Η Kendall Jenner, ο Justin Bieber και η Rihanna βρίσκονται κι αυτοί ψηλά στη λίστα με τα υψηλότερα ποσοστά ψεύτικων followers, ενώ 9 από τους 25 διάσημους με τους περισσότερους ψεύτικους followers είναι από τη μουσική βιομηχανία.

Από γνωστούς τραγουδιστές ως σταρ του κινηματογράφου και γκουρού της μόδας και του μακιγιάζ, τα social media είναι γεμάτα από influencers που ζουν τη ζωή τους, επιδεικνύοντας τις συνεργασίες τους με επώνυμες μάρκες. Έχετε αναρωτηθεί όμως ποιες προσωπικότητες έχουν τους περισσότερους ψεύτικους ακόλουθους στο Instagram;

Το Fasthosts.co.uk ανέλυσε τα προφίλ διασημοτήτων και influencer του Instagram και αποκάλυψε τους 25 κορυφαίους λογαριασμούς με το υψηλότερο ποσοστό ψεύτικων followers.

Η Kylie Jenner βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με το υψηλότερο ποσοστό ψεύτικων followers. Από τα 223 εκατομμύρια άτομα που την ακολουθούν, 63 εκατομμύρια λογαριασμοί είναι ψεύτικοι, αριθμός που ισούται σχεδόν με τον πληθυσμό της Γαλλίας! Οι Jenners και οι Kardashians κυριαρχούν στη λίστα, ενώ ακολουθούν πολλές προσωπικότητες υψηλού προφίλ, όπως τραγουδιστές, αθλητές και ηθοποιοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία ψεύτικων followers, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι celebrities πλήρωσαν για να τους αποκτήσουν. Απλώς δείχνει ότι δεν μπορούμε να πιστεύουμε όλους τους αριθμούς που βλέπουμε στο διαδίκτυο και ότι αυτοί δεν συνάδουν πάντα με την αξία ή τη δημοτικότητά του κάθε celebrity.

Δείτε πιο κάτω τη σχετική λίστα:

 

Πηγή:mikropragmata.lifo.gr

Tags gossip, showbiz, celebriites, followers, instagram, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1842 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2501 s // Total time: 2.4343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X