Britney Spears: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την απόφαση του πατέρα της να παραιτηθεί από την κηδεμονία


Britney Spears: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την απόφαση του πατέρα της να παραιτηθεί από την κηδεμονία

Η δημοσίευση που αφήνει υπονοούμενα.

Το κίνημα “Free Britney” για την απαλλαγή της Britney Spears από την κηδεμονία του πατέρα της, Jamie Spears, φαίνεται πώς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να αποχωρίσει απ’ αυτό το καθεστώς.

Η διάσημη τραγουδίστρια, εξάλλου, ήταν μπροστά στη σύσσωμη στήριξη από τους θαυμαστές της, αλλά και διάσημους celebrities τάχτηκαν δημόσια υπέρ της, που βρήκε τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσει για τον έλεγχο που υφίσταται στη διαχείριση της ζωής και της περιουσίας της τα τελευταία 13χρόνια από τον πατέρα της.

Λίγο μετά τη δήλωση του Jamie Spears ότι συμφωνεί να αποχωρίσει από τη κηδεμονία της κόρης του, η τραγουδίστρια ανέβασε στο instagram μία ζωγραφιά που απεικονίζει την πίσω όψη μίας κοπέλας, τα μαλλιά της οποίας είναι στολισμένα με λουλούδια. Η ίδια δεν έγραψε τίποτα, ωστόσο οι θαυμαστές της φρόντισαν να αφήσουν σχόλια ανακούφισης και ενθουσιασμού, όπως “είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία”, “η Britney ελευθερώθηκε”, “είμαστε χαρούμενοι για σένα βασίλισσα”. Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έκανε στη madamefigaro.cy:

Tags britney spears, πατερας, κηδεμονια, gossip, showbiz, celebriites, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8735 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4396 s // Total time: 3.3131 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X