Γιατί οι ευφυείς γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο;


Γιατί οι ευφυείς γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο;

Αν ανήκεις στην κατηγορία “δεν βρίσκω εύκολα ταίρι”, ίσως το “πρόβλημα” είναι ότι είσαι έξυπνη.  

Όχι, δεν είναι καθόλου λόγια της φαντασίας. Οι ειδικοί μίλησαν. Και τι είπαν; Ότι αν δυσκολεύεσαι να βρεις τον ιδανικό για εσένα σύντροφο, ίσως το θέμα είναι ότι είσαι ιδιαίτερα έξυπνη.

Δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες που έχουν σχέση είναι χαζές, αλλά ότι ίσως εσύ παραείσαι έξυπνη.

Τι ακριβώς διαπιστώνουν οι ειδικοί λοιπόν;

Οι ευφυείς γυναίκες φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται από νωρίς πώς θα πάει μια σχέση με έναν πιθανό σύντροφο και αναγνωρίζουν κάποια χαρακτηριστικά – κλειδιά. Δεν θα χάσουν τον χρόνο τους όταν εξ αρχής βλέπουν ότι είναι κάποια βασικά πράγματα στα οποία δεν θα μπορούσαν να συμβαδίσουν και επομένως δεν θα έβγαινε πουθενά.

Ίσως δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αλλά όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου ξέρεις και ότι είναι καλύτερα να είσαι μόνη, παρά με τον λάθος σύντροφο. Δεν πρόκειται να κάνεις εκπτώσεις γιατί ούτως ή άλλως ξέρεις τι αξίζεις.

Όταν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις, δεν πρόκειται να αναλωθείς σε εφήμερους δεσμούς και σε ανθρώπους που δεν έχουν να σου δώσουν αυτό που αναζητάς. Ο χρόνος με τον εαυτό σου θα σου δώσει πολλά και θα σε βοηθήσει να σε κατανοήσεις καλύτερα.

Στην τελική τα μοναδικά πράγματα δεν βρίσκονται εύκολα και συχνά, οπότε μην ανησυχείς. Δεν είσαι ούτε μόνη, ούτε χαζή. Είσαι απλά έξυπνη.

Πηγή: madamefigaro.cy 
 

Tags εξυπνη, ερευνα, ΤΑΙΡΙ, συντροφοσ, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6919 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3488 s // Total time: 3.0407 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X