Αποκλειστικό! Ο Μάριος Πρίαμος συνεργάζεται με το Amazon Prime! 


Αποκλειστικό! Ο Μάριος Πρίαμος συνεργάζεται με το Amazon Prime! 

Η σπουδαία συνεργασία που έκλεισε με τη μεγαλύτερη πλατφόρμα στον κόσμο!   

Πολύ ευχάριστα τα επαγγελματικά νέα του Μάριου Πρίαμου, όσον αφορά στην ταξιδιωτική του εκπομπή “Passenger”. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com ο παρουσιαστής, ο οποίος επιλέχθηκε ως top travel persona, έκλεισε συμφωνία με το Global Child Network σε συνεργασία με το Amazon Prime, όπου θα προβληθούν οι ταξιδιωτικές του εκπομπές από όλο τον κόσμο. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δέκα επεισόδια της εκπομπής “Passenger”, από ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τα οποία θα προβληθούν με υποτίτλους, ενώ υπάρχει και η σκέψη δύο από αυτά τα επεισόδια να αφορούν στην Κύπρο, προκειμένου να προβληθεί το νησί μας διεθνώς. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μάριο Πρίαμο, επεσήμανε: “Νιώθω μεγάλη τιμή που μου προτάθηκε κάτι τέτοιο και που ένας άνθρωπος από την Κύπρο θα παρευρεθεί σε τέτοιας εμβέλειας πλατφόρμες. Αισθάνομαι ικανοποίηση που η δουλειά μου αναγνωρίζεται διεθνώς και είναι κάτι που δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ποτέ”. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα μισά χρήματα από τις συνδρομές στο εν λόγω network θα δίνονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς προκειμένου να παρέχεται βοήθεια σε υπανάπτυκτες χώρες. 

 

Tags μάριος πριαμος, μαριος πριαμος ιωαννιδης, διασημοι, amazon prime, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2285 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3494 s // Total time: 2.5779 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X