Style File: Αναλύουμε τo stylish weekend look της Ολίβιας Κωνσταντινίδη 


Style File: Αναλύουμε τo stylish weekend look της Ολίβιας Κωνσταντινίδη 

Το ιδανικό look για το καλοκαίρι στην πόλη. 

Ένα κύριο χαρακτηριστικό του στυλ του αγαπημένου fashion girl Ολίβια Κωνσταντινίδη είναι ότι πάντα αποπνέει feel-good vibes, μέσα από τις επιλογές των αισιόδοξων χρωμάτων που επιλέγει να φοράει αλλά και των χαρούμενων prints. 

Πριν από λίγες μέρες, το σαββατοκύριακο, επίλεξε να φορέσει ένα χαριτωμένο weekend look για τις βόλτες της στην πόλη του Άμστερνταμ το οποίο είναι on-trend και μας δίνει την απόλυτη έμπνευση για το πώς να δημιουργήσουμε το δικό μας καθημερινό look με κομμάτια που ίσως να έχουμε ήδη στην γκαρντα-ρόμπα μας. 

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό τζιν με διακριτικό φλοράλ μοτίβο, συνδυασμένο με ένα μπεζ αμάνικο crop top, ένα μπεζ oversized πουκάμισο φορεμένο ανοιχτό και λευκά sneakers. Συμπλήρωσε το look με 90s-inspired γυαλιά ηλίου με σκουρόχρωμο φακό και μεταλλικό σκελετό, διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια και με μία ψάθινη πλεκτή τσάντα - στο σχήμα της phone bag - που είναι hot item φέτος. Το styling tip που μας προτείνει αφορά στο πώς να συνδυάσουμε αρμονικά τις γήινες αποχρώσεις με το λευκό σε ένα σύνολο, για ένα άνετο και effortless city look, ιδανικό και για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. 

Photo credits: Instagram @oliviacg
 

Tags ολίβια κωνσταντινίδη, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0015 s (249 Queries.) // Parse time: 2.2706 s // Total time: 4.2721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X