Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αγόρασαν σπίτι σε ελληνικό νησί εκτός Άνδρου;


Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αγόρασαν σπίτι σε ελληνικό νησί εκτός Άνδρου;

Σε κυκλαδίτικο στιλ – Δείτε τις εικόνες που κυκλοφόρησαν!  

Τα Κουφονήσια είναι ο δεύτερος, μετά την Άνδρο, αγαπημένος τουριστικός προορισμός της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

Κάθε καλοκαίρι, μάλιστα, περνάνε αρκετές ημέρες εκεί, απολαμβάνοντας το υπέροχο φυσικό τοπίο και τις παραλίες του νησιού.

Δεν υπάρχει καλοκαί­ρι που να μη κάνουν το πέρασμά τους από το νησί των Μικρών Κυκλάδων και δηλώνουν και οι δυο "ερωτευμένοι" μαζί του. Δεν έκρυψαν μάλιστα ποτέ ότι θέλουν να αποκτήσουν κι ένα σπίτι εκεί. Κι ήρθε η ώρα γι’ αυτό, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με το Χάι, ήρθε ως δώρο από τον Μάκη Παντζόπουλο προς την αγαπη­μένη του, Ελένη Μενεγάκη.

Τη στιγμή που άλλοι χωρί­ζουν, εκείνοι περνούν τις καλύτερες στιγμές τους, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά και ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να βρουν ένα φτηνό δώρο για να γιορτάσουν μια επέ­τειο, ο Μάκης δεν το έχει σε τίποτα εν μέσω κρίσης και πανδημίας, να δαπανή­σει ένα σωρό λεφτά για να αγοράσει ένα πανάκριβο σπίτι στα Κουφονήσια, ακριβώς δίπλα στη θάλασ­σα.

Είτε ισχύει είτε όχι ότι πλέον αυτό το σπίτι στα Κουφονήσια ανήκει πλέον στο ζευγάρι, το σίγουρο είναι πως η Ελένη και ο Μάκης της έχουν ήδη δημιουργήσει τον επίγειο παράδεισό τους στα Άχλα της Άνδρου που δεν τα αλλάζουν με τίποτα. Εκεί περνούν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού και εκεί απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές που δεν αλλάζουν με τίποτα στον κόσμο! Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες με την οικογένεια Παντζοπούλου – Μενεγάκη στο σπίτι που λέγεται ότι αγόρασαν: 

Πηγή: gossip-tv.gr
 

Tags ελενη μενεγακη, Μάκης Παντζόπουλος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1233 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3157 s // Total time: 2.4391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X