Ιωάννα Μαλέσκου: Απάντησε πως είναι στην προσωπική της ζωή! 


Ιωάννα Μαλέσκου: Απάντησε πως είναι στην προσωπική της ζωή! 

“Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι τον έρωτα”  

Στο νησί μας βρέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή την τελευταία εκπομπή της σεζόν του Λούη Πατσαλίδη.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Μαλέσκου: Έβαλε φωτιά στο timeline μας κάνοντας ντουζ με σέξι μαγιό στη Λάρνακα! [βίντεο]

Η παρουσιάστρια του “Love It” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στην Τάνια Νεοκλέους, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε πως είναι στην προσωπική της ζωή, η οποία έχει απασχολήσει αρκετά τα media με την ίδια ωστόσο, να αφήνει πάντα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων αναπάντητα. 

“(Το καλοκαίρι) με βρίσκει πάρα πολύ καλά. Το καλοκαίρι το αγαπάω πάρα πολύ και ασχέτως της εποχής είναι σημαντικό να είμαστε καλά μέσα μας. Όταν βρίσκεις τον εαυτό σου απόλυτα, βρίσκεις και λόγους να χαμογελάς. Οπότε η απάντησή μου είναι ότι είμαι πραγματικά πολύ καλά. Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή ποτέ, όμως από την άλλη δεν την κρύβω κιόλας”, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια. 

Κατόπιν, ανέφερε το πώς είναι η ίδια όταν ερωτεύεται: “Χαμογελάω πάρα πολύ! Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι τον έρωτα και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει όσο πιο έντονα μπορεί”.
 

Tags ιωαννα μαλεσκου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, σχεση, ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4182 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3827 s // Total time: 2.8009 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X