Κρίστη Παπαδοπούλου: Μας δείχνει πόσο μεγάλωσε ο αδερφός της και γράφει για εκείνον τα πιο υπέροχα λόγια


Κρίστη Παπαδοπούλου: Μας δείχνει πόσο μεγάλωσε ο αδερφός της και γράφει για εκείνον τα πιο υπέροχα λόγια

\"Δεν είχαμε ποτέ κοινούς δρόμους....οι γονείς μας πριν 26 χρόνια χωρίς να το ξέρουν μου έκαναν το καλύτερο δώρο για μια ζωή!\"

Τα γενέθλια του έχει σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου ο νεαρός Νικόλας Παπαδόπουλος, αδερφός της ηθοποιού Κρίστης Παπαδοπούλου. Η ίδια δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται με τα τρυφερά λόγια για εκείνον παρόλο που όπως η ίδια αποκάλυψε δεν έζησαν και δεν πορεύτηκαν μαζί όσο θα ήθελε.

Ποζάροντας σε μια παλαιότερη φωτογραφία στην αποφοίτηση του η ηθοποιός έγραψε για τον αδερφό της: "Είσαι το κάτι το μοναδικό, δεν έχω συναισθήματα να σου εκφράσω τι θα μπορούσα να κάνω για σένα! Σαγαπαω από τον ουρανό και πιο πάνω! Δεν είχαμε ποτέ κοινούς δρόμους, δεν σε έζησα όσο θα ήθελα, τελείωνα το δημοτικό έμπαινες εσυ, τελείωνα το λύκειο ξεκινούσες γυμνάσιο, ήρθα Κύπρο πηγές Αμερική, έφυγα για Ελλάδα ήρθες Κύπρο, όμως αυτή η αγάπη είναι ανεξήγητη και απροσδιόριστη ! Θέλω να χαμογελάς πάντα και να προσέχεις, γιατί ο κόσμος που μεγαλώνουμε δυσκολεύει από λεπτό σε λεπτό, αλλάζουν όλα, καίγονται, θα είμαι πάντα εδώ, οι γονείς μας πριν 26 χρόνια χωρίς να το ξέρουν μου έκαναν το καλύτερο δώρο για μια ζωή! Να σε χαιρόμαστε ζουζουνι μου"

Tags Κρίστη Παπαδοπούλου, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4701 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2252 s // Total time: 2.6954 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X