Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Δείτε τις επόμενες κινήσεις τους μετά το χωρισμό όσο αφορά αυτά που τους συνδέουν;


Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Δείτε τις επόμενες κινήσεις τους μετά το χωρισμό όσο αφορά αυτά που τους συνδέουν;

Όλα έγιναν σε ήρεμους τόνους

Παρ’ όλα όσα ίσως ακουστούν τις επόμενες ημέρες κάνοντας διάφορους να εφευρίσκουν ευφάνταστα σενάρια για το τι «έφταιξε» ώστε να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, η Espresso δημοσίευσε την κοινή δήλωση του πρώην ζευγαριού αναφορικά με τον χωρισμό τους.

Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso, λόγια που αντικατοπτρίζουν και τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει χτιστεί ανάμεσά τους και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.Άλλωστε, ποτέ δεν έχουν κρύψει πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί. Ο Χατζηγιάννης σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως η Ζέτα στις δύσκολες στιγμές τού στάθηκε σαν βράχος, ενώ και εκείνη έλεγε πως ο ένας είναι στήριγμα του άλλου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ανω Γλυφάδα (που έως πριν από λίγο καιρό στέγαζε τον έρωτά τους) για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Οι δυο τους έχουν σύμφωνα με ρεπορτάζ του gossip-tv.gr δυνατά συναισθήματα ακόμη και τώρα ο ένας για τον άλλον και προσπαθούν να μπουν μετά τον χωρισμό τους σε μιαν άλλη καθημερινότητα. Ο δημοφιλής και αγαπητός τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Ζέτα και να πάει σε άλλο σπίτι του, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας, κάνοντας ένα restart στην καθημερινότητά του.Η μετακόμιση θα γίνει άμεσα (μάλιστα αυτός που ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι στο οποίο έμενε το πρώην πια ζευγάρι ήταν ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Τομάς Βάτσλικ, όμως η εντυπωσιακή σύζυγός του ήθελε και πισίνα και έτσι το deal δεν έκλεισε, μια και το συγκεκριμένο σπίτι δεν διαθέτει πισίνα).

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2966 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3390 s // Total time: 2.6356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X