Νέα σειρά Brightening Vitamin C 


Νέα σειρά Brightening Vitamin C 

Διαβάστε αναλυτικά   

Η YOUTH LAB. έχει αναπτύξει μια καινοτόμα σειρά υψηλής απόδοσης, βασισμένη στη νέα γενιά σταθεροποιημένης Βιταμίνης C, που εστιάζει στην πρόωρη γήρανση, η οποία προκαλείται από έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις, όπως: UVA & UVB, υπέρυθρη ακτινοβολία, ρύπανση και μπλε φως.

Μια εντατική θεραπεία για την επιδιόρθωση και την προστασία από τη φωτογήρανση που συνδυάζει το αντιοξειδωτικό BRIGHTENING VIT C SERUM, την μη λιπαρή BRIGHTENING VIT C GEL CREAM και την καθημερινή προστασία CITY GUARD ANTI POLLUTION DAY CREAM SPF 50, που περιέχει 100% φυσικά αντηλιακά φίλτρα.

Το 2020, οι πωλήσεις προϊόντων που προστατεύουν το δέρμα από το μπλε φως ηλεκτρονικών συσκευών αυξήθηκαν κατά 170%, ενώ οι πωλήσεις προϊόντων προστασίας από τη φωτογήρανση ήταν 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και αναμένεται να φτάσουν τα 12,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027!

Πιο συγκεκριμένα:

ΝΕΟ BRIGHTENING VIT-C SERUM _ 30ml

Υψηλής περιεκτικότητας αντιοξειδωτικός ορός με νέα γενιά σταθεροποιημένου L- Ασκορβικού οξέος (βιταμίνη C), που αναστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων, ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τον ομοιογενή τόνο της επιδερμίδας.

Ιδανικό για όσους στοχεύουν στην αντιμετώπιση των μελαγχρώσεων και στα σημάδια γήρανσης. 

Κατάλληλο για:

- Κανονικό / Συνδυασμός / Λιπαρό / Ξηρό δέρμα

- Φωτογήρανση

- Καφέ κηλίδες

- Ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υφή

- Πρώτες γραμμές και ρυτίδες

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ / ΔΡΑΣΕΙΣ:

Ενεργά συστατικά:

-    15% σταθεροποιημένο L- Ασκορβικό Οξύ, η πιο καθαρή μορφή της βιταμίνης C, για επαναφορά της φωτεινότητας, της λάμψης και του ομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας. Το Ασκορβικό Οξύ παρέχει εξαιρετική αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντας πιο νεανική επιδερμίδα. Στην πατενταρισμένη μορφή που υπάρχει στη συγκεκριμένη φόρμουλα, εξασφαλίζει επιπλέον ενυδάτωση και προστασία από το μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών!

-    Εκχύλισμα Ρίζας Κουρκουμά, που περιέχει φυτοστερόλες και λιπαρά οξέα, παρέχοντας ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενώ ενδυναμώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από 
τη φθορά των ελευθέρων ριζών και την πρόωρη γήρανση, ενισχύοντας το αποτέλεσμα της φωτεινότητας και του ομοιόμορφου τόνου.

-    Εκχύλισμα Καφέ Φυκιού, με αντιρυτιδική δράση, που βελτιώνει και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας.

-    Η προβιταμίνη Β5 (ή Πανθενόλη) γνωστή ως «βιταμίνη του δέρματος» είναι μια ήπια υδατοδιαλυτή ουσία, πρόδρομος του Παντοθενικού Οξέος που ενυδατώνει σε βάθος, προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, επανορθώνει και αναπλάθει, βελτιώνοντας την υφή και τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

•    Ανάλαφρη υφή, με γρήγορη απορρόφηση, χωρίς λιπαρότητα
•    Δερματολογικά ελεγμένο _ Μη φαγεσωρογόνο _ Χωρίς παραβένες, γλουτένη, σιλικόνες ή άρωμα
•    Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα _ Κατάλληλο για αποκλειστικά χορτοφάγους

ΧΡΗΣΗ: Απλώστε 4 σταγόνες καθημερινά, μέρα και νύχτα, σε καθαρό και στεγνό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Αρχικά, περιορίστε τη χρήση του σε 3 φορές την εβδομάδα. Αυξήστε σταδιακά τη συχνότητα έως και δύο φορές την ημέρα - πρωί και βράδυ.

Εάν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας, απαιτείται αντηλιακό υψηλής προστασίας, όπως το CITY GUARD ANTI-POLLUTION DAY CREAM SPF50.

Συνολικά, συνιστάται να αποφεύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο μετά τη χρήση.

Χάρη στην ελαφριά υφή του, απορροφά γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, καθιστώντας έτσι την ιδανική βάση για μακιγιάζ.

Σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με νερό

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Μπουκάλι 30 ml / ΤΙΜΗ: €50,91 
 

Tags Youth lab


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9835 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3404 s // Total time: 2.3239 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X