Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Απαντάει πρώτη φορά πως είναι ως single μητέρα


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Απαντάει πρώτη φορά πως είναι ως single μητέρα

Όσα εξομολογήθηκε η ίδια. 

Συνέντευξη στο νέο τεύχος του περιοδικού "Must" και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Χριστοφόρου, παραχώρησε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Η Κύπρια παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανάμεσα σε όλα όσα ρωτήθηκε, μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή, με ειλικρίνια. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τι απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αντικαθιστά τον Ανδρέα Γιόρτσιο στο ΡΙΚ!

Στην ερώτηση για το πως καταφέρνει να είναι single μητέρα και παράλληλα να έχει τη δικιά της επιχείρηση, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, απάντησε τα εξής: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο και ασφαλώς δεν είμαι η μόνη μητέρα που μεγαλώνει δυο παιδιά ενώ παράλληλα εργάζεται. Είμαι, όμως, ευλογημένη που έχω βοήθεια από τους γονείς μου και μπορώ να εργάζομαι χωρίς άγχος. Πάντα ήμουν δραστήριο άτομο, από τα δεκαέξι μου που έκανα την πρώτη μου δουλειά, δεν μπορώ την ηρεμία, θέλω να νιώθω πιεσμένη αν και κάποτε γκρινιάζω. Αγαπάω όλους τους ρόλους στη ζωή μου πάρα πολύ έντονα και δεν μπορώ να στερηθώ κάποιον από αυτούς".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2003 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2516 s // Total time: 2.4519 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X