Η  ExxonMobil Κύπρου ενισχύει με εισφορά €10,000, το ειδικό ταμείο για στήριξη των πυρόπληκτων


Η  ExxonMobil Κύπρου ενισχύει με εισφορά €10,000, το ειδικό ταμείο για στήριξη των πυρόπληκτων

Διαβάστε αναλυτικά 

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής πυρκαγιάς στις ορεινές περιοχές της Λάρνακας και Λεμεσού, στις αρχές Ιουλίου, και κατόπιν συνεννόησης με τους κρατικούς φορείς, η Εταιρεία ExxonMobil Κύπρου προσέφερε οικονομική ενίσχυση ύψους €10,000 στο ειδικό ταμείο που συστάθηκε από την Προεδρία για στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών. Η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και την ειλικρινή τους συμπαράσταση και στήριξη στους πληγέντες συνανθρώπους μας.
 
Βασιζόμενη στο τρίπτυχο της ανάπτυξης, της βιωσιμότητας και της κοινωνικής συνοχής σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα κοινωνικής ευθύνης με στόχο πάντα την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων που τη χρειάζονται περισσότερο αλλά και την προώθηση δραστηριοτήτων που προσφέρουν στο σύνολο.H εταιρεία εφαρμόζει το πρόγραμμα κινητής μονάδας «Υγεία και Πρόληψη», προσφέροντας εξετάσεις χωρίς καμία χρέωση στο κοινό. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια και ανάπτυξη οδικής συνείδησης, έχει καθιερώσει τη δωρεάν προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου. Παράλληλα, ενισχύει οργανισμούς που σκοπό έχουν τη στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας, ενώ προωθεί ανελλιπώς ενέργειες για ανάπτυξη μιας κουλτούρας που να διασφαλίζει την ασφάλεια στην εργασία. Τέλος, η ExxonMobil, «αγκαλιάζει» τους νέους και επενδύει στην παιδεία και στην γνώση, μέσω προγραμμάτων που προωθούν την επιχειρηματικότητα, τις επιστήμες και τον αθλητισμό.

Η εταιρεία ExxonMobil Cyprus Ltd  βρίσκεται στην Κύπρο για περισσότερα από 60 χρόνια και λειτουργεί 67 πρατήρια με την επωνυμία Εsso. Η μητρική εταιρεία ExxonMobil Corporation, μια από τις μεγαλύτερες δημόσιες εταιρείες πετρελαιοειδών στον κόσμο, χρησιμοποιεί την τεχνολογία και την καινοτομία για να αναπτύξει και να διαθέσει με ασφάλεια και υπευθυνότητα την ενέργεια και τα προϊόντα που χρειάζεται η κοινωνία. Από τον Απρίλη του 2017 οι δραστηριότητες της ExxonMobil στην Κύπρο επεκτείνονται και στην εξερεύνηση Υδρογονανθράκων στο θαλάσσιο τεμάχιο 10 της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μαζί με τη Qatar Petroleum, δια μέσου μιας νέας θυγατρικής (ExxonMobil Exploration & Productions Cyprus – Offshore Ltd).

Tags ExxonMobil Cyprus Ltd


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9085 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3735 s // Total time: 2.2820 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X