Αυτό που χρειαζόμουν στα μέσα του καλοκαιριού!


Αυτό που χρειαζόμουν στα μέσα του καλοκαιριού!

Θεραπεία μαλλιών… Ότι καλύτερο για ενυδάτωση τώρα το καλοκαίρι!  

Ξεθωριασμένα χρώματα, αδύναμες άκρες, ψαλίδα, τραχιά υφή και έλλειψη λάμψης είναι μερικές από τις επιπτώσεις του καλοκαιριού στα μαλλιά μας. Το θαλασσινό νερό τα αφυδατώνει σε σημείο που τα μαλλιά μας θυμίζουν περισσότερο με άχυρα παρά μαλλιά!  

Ο ήλιος, ο αέρας, η υγρασία, το αλάτι της θάλασσας τα ταλαιπωρούν τόσο πολύ με αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να δείχνουν "γερασμένα". Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι αρχικά να ασχοληθείς μαζί τους, να τα ενυδατώνεις. Ενυδάτωση σε όλα τα δυνατά επίπεδα, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Αυτό έκανα λοιπόν, επισκέφθηκα τον κομμωτή μου, Χρίστο Αρτεμίου, για να περιποιηθώ τα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά με τα κατάλληλα προϊόντα για μία σωστή και ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση στις άκρες των μαλλιών μου είχε φτάσει στο απροχώρητο και δεν μπορούσα να το καθυστερήσω άλλο. Άλλωστε δεν μου αρέσει να βλέπω ταλαιπωρημένες άκρες πόσο μάλλον το καλοκαίρι που χρειάζονται επιπλέον περιποίηση.

Μην περιμένεις να περάσει το καλοκαίρι και μετά να κάνεις θεραπεία, ίσως να χρειαστείς περισσότερη προσπάθεια να τα επαναφέρεις στην αρχική τους μορφή. Καλό θα ήταν να επισκεφθείς τον κομμωτή σου στα μέσα του καλοκαιριού έτσι ώστε τα μαλλιά σου να παραμείνουν ενυδατωμένα και υγιή.

Υ.Γ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το απίστευτο μασάζ στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της θεραπείας!

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, χριστος αρτεμιου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER, μαλλιά, θεραπεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7065 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3711 s // Total time: 2.0776 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X