Σταύρος Κυπριανού: Μας έδειξε το συγκινητικό βίντεο που έστειλε στην οικογένεια του δότη που του έσωσε τη ζωή


Σταύρος Κυπριανού: Μας έδειξε το συγκινητικό βίντεο που έστειλε στην οικογένεια του δότη που του έσωσε τη ζωή

Ότι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

Ο Σταύρος Κυπριανού πριν απο λίγα χρόνια διαγνώσθηκε με τη νόσο των "Σταυροφόρων" φθάνοντας ένα βήμα πριν τον θάνατο. Είχε ως μοναδική σωτηρία την μεταμόσχευση ήπατος κάτι πολύ δύσκολο για να βρεθεί και να το αποδεχθεί ο οργανισμός του. Τελικά βρέθηκε ο φύλακας άγγελος του. Ο δότης που του έσωσε τη ζωή. 

Την Δευτέρα 26 Ιουλίου ο Κύπριος παρουσιαστής είχε τα γενέθλια του και ευχαριστώντας όλους για τις ευχές δημοσιοποίησε το βίντεο -γράμμα που έστειλε στην οικογένεια του δότη που με την μεταμόσχευση ήπατος του έσωσε τη ζωή.

"Σας ευχαριστώ θερμά για τις όμορφες ευχές. Είναι σημαντικό να δίνεις και να παίρνεις εγκάρδιες ευχές για υγεία και αγάπη, ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις δύσκολες πανδημικές συνθήκες. Είναι εξίσου σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το πολυτιμότερο δώρο και η μεγαλύτερη περιουσία στον άνθρωπο είναι η υγεία. Το ότι σήμερα είμαι ζωντανός το οφείλω στον άγνωστο ήρωα μου.Σε αυτό τον Άγγελο που με τον θάνατο του μου χάρισε ζωή.

Αποφάσισα λοιπόν, σήμερα ημέρα των γενεθλίων μου, να κοινοποιήσω το γράμμα που έστειλα τότε στην οικογένεια του δότη μου, ευχαριστώντας τους σεμνά και ταπεινά για την πράξη «αυτοθυσίας» του δικού τους ανθρώπου. Ήθελα να τους δώσω και μια υπόσχεση…Πως με τα λάθη μου και τα πάθη μου, το παράδειγμα του αγαπημένου τους θα ειναι φάρος για την μετέπειτα ζωή μου" ήταν τα λόγια του. Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

Tags σταυρος κυπριανου, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3782 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4165 s // Total time: 2.7947 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X