Έλενα Θεοδώρου: Τα πρώτα της λόγια μετά την αποχώρηση της Μαρίας Ιωάννου από την εκπομπή! [βίντεο]


Έλενα Θεοδώρου: Τα πρώτα της λόγια μετά την αποχώρηση της Μαρίας Ιωάννου από την εκπομπή! [βίντεο]

“Εμείς είμαστε εδώ…”  

Σάλος προκλήθηκε μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Ιωάννου στο κλείσιμο της εκπομπής “Έλα να δεις” το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουλίου, για τη μη ανανέωση της συνεργασίας με το Omega και την απόφασή της να αποχωρήσει άμεσα.

Τη θέση της στα ηνία της εκπομπής ανέλαβε η Έλενα Θεοδώρου, η οποία υπογράφει και την αρχισυνταξία της εν λόγω ψυχαγωγικής εκπομπής, ενώ το όνομά της ακούγεται έντονα και για την θέση της κεντρικής παρουσιάστριας για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Μέσα στο σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τις δύο πρώην συνεργάτιδες στα μαχαίρια, με την Ιωάννου μάλιστα να έχει κάνει unfollow από το instagram τη Θεοδώρου. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Ιουλίου στην έναρξη της εκπομπής, με τη νεαρή δημοσιογράφο να καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό, ανέφερε: “Καλή, αισιόδοξα εβδομάδα να έχουμε. Ολοκληρώνεται ο Ιούλιος. Να πούμε και για μας ότι ολοκληρώνεται και η τηλεοπτική σεζόν την Παρασκευή. Εμείς είμαστε εδώ. Έχουμε ετοιμάσει μία εκπομπή γεμάτη, με πάρα πολλά θέματα…” Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags έλενα θεοδώρου, μαρια ιωαννου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3140 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4078 s // Total time: 2.7218 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X