David Beckham: Το περιστατικό που είχε με την αστυνομία λόγω των παιδιών του


David Beckham: Το περιστατικό που είχε με την αστυνομία λόγω των παιδιών του

Για ποιο λόγο ανακρίθηκε στις διακοπές του στην Ιταλία;

Διακοπές στην Ιταλία κάνει η οικογένεια Beckham, ωστόσο φαίνεται πώς η διασημότητα δεν αρκεί για να …γλυτώσουν από τυχόν “παρανομίες”. Η βρετανική εφημερίδα The Sun φιλοξενεί αποκλειστικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη Ιταλών αστυνομικών στο γιοτ της οικογένειας και την ανάκρισή τους στον David Beckham.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η αστυνομία ανέκρινε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή για το γεγονός ότι τα δυο μικρότερα παιδιά του, ο 16χρονος Cruz και η 10χρονη Harper, έκαναν jet-ski δίπλα στο πολυτελές γιοτ τους με το οποίο έχουν αράξει στην ακτή Αμάλφι.

Διαβάστε ακόμα: David & Victoria Beckham: Γιορτάζουν 22 χρόνια έγγαμου βίου [εικόνες & βίντεο]

Σύμφωνα με τον ιταλικό νόμο, θα πρέπει να είσαι 18 χρονών και πάνω για να μπορείς να οδηγήσεις jet-ski και να αποκτήσεις δίπλωμα. Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας: “Τα παιδιά άρχισαν να κάνουν jet-ski και 5 λεπτά μετά εμφανίστηκε η αστυνομία. Ο David Beckham κατέβηκε να συζητήσει μαζί τους και φώναξε τα παιδιά να επιστρέψουν στο γιοτ αφήνοντας τα jet-ski. Η συζήτηση κράτησε περίπου 45 λεπτά, αν και ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν σε φιλική ατμόσφαιρα”. Η αστυνομία ζήτησε από τον Beckham να τους επιδείξει τα απαραίτητα έγγραφα και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία ζήτησαν και να φωτογραφηθούν μαζί του για μία selfie!

Πηγή: madamefigaro.cy

Tags gossip, showbiz, celebrities, David Beckham, διασημοι, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3213 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3966 s // Total time: 2.7179 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X