Ο γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έχει γενέθλια!


Ο γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έχει γενέθλια!

H χαριτωμένη φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι γονείς του.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράστηκαν στα social media το νέο πορτρέτο του πρώτου τους γιου, πρίγκιπα George, με αφορμή τα όγδοα γενέθλιά του στις 22 Ιουλίου.

Στη νέα φωτογραφία φαίνεται και η απίστευτη ομοιότητα του George με τον πατέρα του, ενώ ο 8χρονος royal χαμογελάει έντονα φορώντας ένα polo μπλουζάκι με ρίγες και ασορτί σορτς.

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, η δούκισσα του Cambridge τράβηξε τη φωτογραφία  για αυτό και το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό και όχι "στημένο", όπως μοιάζουν πολλές φορές οι επίσημες φωτογραφίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίγκιπα George στις κερκίδες του γηπέδου! [εικόνες]

Τους τελευταίους μήνες ο πρίγκιπας George κάνει περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό των γονιών του, όπως στo γήπεδο για τους αγώνες του Euro αλλά και σε έναν αγώνα δρόμου μαζί με τον πατέρα του και την αδελφή του, πριγκίπισσα Charlotte.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά τηλεκπαίδευσης και καραντίνας, η οικογένεια προσπαθεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες, με τον William να παραδέχεται αστειευόμενος σε μια πρόσφατη συνέντευξή του πως όταν άνοιξαν τα σχολεία "νομίζω κάθε γονιός αναπνέει λίγο με ανακούφιση".

 

 

 

Πηγή:madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, royals, πρίγκιπας William, Kate Middleton, george


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4038 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3726 s // Total time: 2.7763 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X