H υπέροχη στιγμή που η σύζυγος παρουσιαστή του ΣΙΓΜΑ θηλάζει την κορούλα τους [εικόνα]


H υπέροχη στιγμή που η σύζυγος παρουσιαστή του ΣΙΓΜΑ θηλάζει την κορούλα τους [εικόνα]

\"Δεν ξέρω στα ποσά ευχαριστώ ξεπληρώνεται αυτό που βίωσα\"

Πριν απο λίγες μέρες ο παρουσιαστής της εκπομπής Happy Traveller που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγος του Ηλέκτρα Αστέρη έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.  Η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο την στιγμή που θηλάζει το μωρό της και έγραψε "Όταν έχεις την ευτυχία/τύχη/ευλογία να βιώσεις τον θηλασμό από το πρώτο δευτερολεπτο της γέννησης του μωρού σου, μόνο τότε καταλαβαίνεις. Έπιασα την κόρη μου στην αγκαλιά μου αμέσως μόλις γεννήθηκε. Με βοήθησε η μαία μου να την βάλω στο στήθος. Θήλασε και ηρέμησε πάνω μου. Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα.

Η μοναδική αυτή εμπειρία δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τον γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου, την μαία μου Λίλια αλλά και το προσωπικό του Αγ. Λουκά. Δεν ξέρω στα ποσά ευχαριστώ ξεπληρώνεται αυτό που βίωσα. Επαφή δέρμα με δέρμα, rooming in και θηλασμός κάθε φορά που το ζητάει το μωρούλι.
 Υ.γ. Αυτή η φωτό είναι από τους πρώτους μας θηλασμούς στον Άγιο Λουκά και φυσικά την τράβηξε ο προσωπικός μου φωτογράφος Ευτύχης Μπλέτσας (love u baby μου). Κορίτσια περιμένω να μου γράψετε τις δικές σας εμπειρίες γέννας και θηλασμού γιατί είμαι απόλυτα σε τέτοιο mood και θέλω πολύ να διαβάσω τα μηνύματα σας". Δείτε στην πιο κάτω gallery την όμορφη εικόνα:

Tags ευτυχης μπλετσας, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0012 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3707 s // Total time: 2.3719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X