Το νέο επαγγελματικό βήμα του γιου της Μαρίας Μπακοδήμου [εικόνα]


Το νέο επαγγελματικό βήμα του γιου της Μαρίας Μπακοδήμου [εικόνα]

Η βοήθεια που θα του παρέχουν οι γονείς του.

Με μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, o γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, πήρε την απόφαση να ανακοινώσει στους followers του την νέα επαγγελματική του δραστηριότητα. 

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως το δικό του ταξίδι ονομάζεται "DrisbyDris",και θα έχει να κάνει με συλλογή ρούχων, εμπνευσμένη και σχεδιασμένη από τον ίδιο.

Στο post που έκανε σχολίασε τα εξής:"Κάθε μέρα και μια νεα αρχη. Μια αλλαγή στις ζωές μας. Απο σήμερα για εμένα ξεκινάει μια άλλη αγαπημένη καθημερινότητα και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, έκατσα πολύ με τον εαυτό μου και σκεφτόμουν τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε σε αυτό το χαμένο και δυσάρεστο χρονικό διάστημα να μην "πέσω" αλλά να γίνω πιό productive. Άρχισα να κόβω τα ρούχα μου και να τα προσαρμόζω στο σώμα μου, έτσι όπως μου αρέσει -κάτι που και ο μπαμπάς μου έκανε απο μικρό παιδι και το πέρασε και σε εμάς-. Τότε κατάλαβα πως κανένα ρούχο μου δεν είναι έτσι όπως το θέλω. Με την βοήθεια της Μαμάς μου, η οποία ασχολείται και με τον χώρο της μόδας αποφάσισα να αγορασω δικά μου υφάσματα και να ράψω τα δικά μου ρούχα έτσι ακριβώς όπως τα θέλω. Με τον καιρό όσο μοιραζόμουν αυτη την σκέψη με τους φίλους μου, είδα μία εντονη επιθυμία να αποκτήσουν και εκείνοι κομμάτια όπως αυτα που σχεδίαζα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να φτιάξω το δικό μου brand όμως πάντα με ενδιέφερε αυτός ο χώρος. Ο λόγος ήταν επειδή φοβόμουν την αποτυχία. Σήμερα όμως είμαι πολύ χαρούμενος που το δικό μου brand είναι ετοιμο. Άφησα τους φόβους μου στην άκρη για να δώ που θα με πάει αυτό το ταξίδι… Το δικό μου ταξίδι. Το drisbydris". 

 

 

Tags μαρια μπακοδημου,γιος,αργυρης. διασημοι,gossip,showbiz,celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5568 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3627 s // Total time: 2.9194 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X