Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ψάχνουν σπίτι [εικόνα]


Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ψάχνουν σπίτι [εικόνα]

H έπαυλη των 65 εκατομμυρίων που τους ενδιαφέρει.

Με τους paparazzi να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Είτε κάνοντας βόλτες με τα παιδιά τους, είτε απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο Λος Άντζελες, οι δυο πρώην σύντροφοι βρήκαν τον έρωτα (ξανά) την πιο αναπάντεχη στιγμή. 

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην περιοχή Holmby Hills του Los Angeles έξω από μία έπαυλη 65 εκατομμυρίων, που διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, να βγαίνουν από το house tour που μόλις είχαν ολοκληρώσει. 

Διαβάστε ακόμα: JLo: Όλα όσα εξομολογείται πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ben Affeck

Η νέα κοινή τους εμφάνιση έρχεται ύστερα από την είδηση πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, από τη στιγμή που περνούν μαζί πολύ χρόνο, όταν οι υποχρεώσεις τους δεν τους κρατούν μακριά. Βέβαια, σύμφωνα με το TMZ, ο Affleck βρισκόταν εκεί για να συνοδεύσει τη Lopez, η οποία είναι εκείνη που ψάχνει για σπίτι. "Δεν είναι έτοιμοι να μείνουν μαζί, τουλάχιστον προς το παρόν", δήλωσε μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Παρ'όλ'αυτά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Lopez, ζει την καλύτερη φάση στη ζωή της, μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez και σίγουρα ύστερα από την επανασύνδεση με τον Ben Affleck.

 

 

 

Πηγή:madamefigaro.gr

Tags διασημοι, Σπιτι, gossip, showbiz, celebrities, JLO, Ben Affleck


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6727 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3908 s // Total time: 3.0635 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X