Όταν η πανδημία εμπνέει τη μεγάλη οθόνη! 


Όταν η πανδημία εμπνέει τη μεγάλη οθόνη! 

Ο κορωνοϊός έγινε πηγή έμπνευσης για τον κινηματογράφο με πρωταγωνίστρια τη Demi Moore.   

Η πανδημία του κορωνοϊού αναμφισβήτητα έχει αλλάξει τις ζωές μας τον τελευταίο ενάμιση, περίπου χρόνο και όλες οι αλλαγές που έχει επιφέρει δεν είναι καθόλου ευχάριστες στην καθημερινότητά μας. 

Ωστόσο, με αφορμή την κατάσταση που βιώνουμε ο σκηνοθέτης Michael Bay, σε ρόλο παραγωγού αυτή τη φορά, δημιούργησε μία ταινία με φόντο όχι μόνο την πανδημία και το lockdown αλλά τις πληγές που άφησε η συνθήκη αυτή. 

Ο λόγος για την ταινία “Songbird”, η οποία αφηγείται τον έρωτα του Νίκο (KJ Apa), ο οποίος είναι κούριερ και της Σάρα (Σοφία Κάρσον) που είναι καλλιτέχνις, εν έτει 2024, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 214η εβδομάδα του lockdown και ο Covid-19, μεταλλαγμένος σε Covid-23 μολύνει τον εγκέφαλο των νοσούντων.

Η ταινία αποτυπώνει τον κόσμο παγιδευμένο σε ένα lockdown για τέσσερα χρόνια, αγγίζοντας τους 8.4 εκατομμύρια θανάτους σε μόλις ένα έτος. 

Ο σκηνοθέτης, Adam Mason, δήλωσε: “Είναι ένας δυστοπικός, τρομακτικός κόσμος, αλλά πρόκειται για μια ρομαντική ταινία για δυο ανθρώπους που θέλουν να είναι μαζί, αλλά δεν μπορούν”. 

Στο cast της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα από τη Nova Cyprus στο Novacinema1HD, στις 25 Ιουλίου, στις 22:00, συμπεριλαμβάνονται οι Bradley Whitford, Demi Moore, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Craig Robinson και Peter Stormare.

 


 

 

Tags songbird, novacinema1, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5694 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5028 s // Total time: 3.0722 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X