Μελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή συμμετέχει σε μια σημαντική φιλανθρωπική οργάνωση


Μελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή συμμετέχει σε μια σημαντική φιλανθρωπική οργάνωση

Η πράξη της να εκπληρώσει μια ευχή ενός μικρού κοριτσιού.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδής και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα, μπορεί να είναι μόλις 17 χρονών, όμως, έχει κάνει ήδη μία σημαντική φιλανθρωπική δράση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μελίνα μαζί με άλλες δύο κοπέλες, έχουν γίνει εθελόντριες στην φιλανθρωπική οργάνωση του ''Make-A-Wish Greece'' και προωθούν τη συγκέντρωση χρημάτων για να εκπληρώσουν την ευχή ενός μικρού κοριτσιού, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Η Μελίνα, μάλιστα, έχει βάλει το Link του ιστοτόπου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να το επισκεφθούν οι ακόλουθοι της.

Διαβάστε ακόμα: Μελίνα Νικολαΐδη: Τα νυχτοπερπατήματα της κόρης της Βανδή και η συνάντηση με τον Μάστορα!

Στον ιστότοπο του ''Make-A-Wish Greece'' τα κορίτσια αναφέρουν τα εξής για τον σκοπό τους: ''Είμαστε μια ομάδα 3 "Εθελοντών" από τον οργανισμό "Make-A-Wish Greece", που στοχεύουν στη συγκέντρωση χρήματα για να εκπληρώσουμε την επιθυμία της Σταυρούλας. Η Σταυρούλα είναι ένα κορίτσι 5 ετών που διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια. Είναι ένα πολύ ήσυχο αλλά αστείο κορίτσι, που του αρέσει να φορά κορδέλες και παγιέτες. Της αρέσει να παρακολουθεί διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπές και ειδικά την εκπομπή "Doc McStuffins" επειδή θέλει να γίνει γιατρός όταν μεγαλώνει, προκειμένου να θεραπεύσει άλλους χορευτές. Έτσι, η επιθυμία της είναι να περάσει χρόνο και να κάνει σκανταλιές με τους Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Pluto και Goofy. Σας παρακαλούμε να συνεισφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή τη σημαντική αιτία.'' 

 

Πηγή:missbloom.gr

Tags μελινα νικολαιδη, δεσποινα βανδη, φιλανθρωπια, διασημοι, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1475 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4317 s // Total time: 3.5792 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X