Θοδωρής Μαραντίνης: O τρόπος με τον οποίο στηρίζει τη Σίσσυ Χρηστίδου στην περιπέτεια που περνάει με τη μητέρα της [εικόνα]


Θοδωρής Μαραντίνης: O τρόπος με τον οποίο στηρίζει τη Σίσσυ Χρηστίδου στην περιπέτεια που περνάει με τη μητέρα της [εικόνα]

Η κίνηση αγάπης από πλευράς του τραγουδιστή.

Στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου, στέκεται σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια που περνάει με τη μητέρα της, ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Ο Έλληνας καλλιτέχνης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την παρουσιάστρια, φροντίζει να δείχνει την παρουσία του, μέσα από διάφορες κινήσεις που κάνει, όπως αυτή που εντοπίσαμε στα social media. 

Διαβάστε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου: Η πιο συγκινητική της εικόνα κρατώντας το χέρι της μητέρας της στο νοσοκομείο

Ανάμεσα στα σχόλια και σε αυτούς που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον γολγοθά που περνάει η οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου, ξεχωρίσαμε αυτό του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος έβαλε δύο καρδούλες στην ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Θυμίζουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου, με μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο κανάλι της στο YouTube αποκάλυψε ότι η μητέρα της διαγνώσθηκε τον χειμώνα με λευχαιμία και δίνει την δική της μάχη.Δείτε τη σχετική εικόνα πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, σισσυ χρηστιδου, διασημοι, θοδωρής μαραντίνης, μητερα, ΣΤΗΡΙΞΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1431 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2349 s // Total time: 2.3780 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X