Άκης Πετρετζίκης: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τον ερχομό του γιου του;


Άκης Πετρετζίκης: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τον ερχομό του γιου του;

Ντύνεται γαμπρός ο γνωστός chef;

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε στις 2 Ιουλίου ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς μαζί με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, υποδέχθηκαν τον γιο τους. 

Ο γνωστός Έλληνας chef, έκτοτε δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για αυτό το όμορφο αυτό γεγονός που του συνέβη, καθώς ο ίδιος φρόντισε να ενημέρωσει τους χιλιάδες followers του στο instagram, την άφιξη του Πετρετζίκη junior, μέσα από διάφορα στιγμιότυπα που κατέγραψε.

Διαβάστε ακόμα: Άκης Πετρετζίκης: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του μετά τη γέννηση του γιου του [εικόνα]

Ωστόσο, μετά την έλευση του πρώτου τους παιδιού, το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, και να πραγματοποίησει τον γάμο του; Αυτό σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Αντωνίου δεν είναι κάτι που σκέφτεται το ζευγάρι.

Αντισυμβατικοί και οι δυο τους, δίνουν σημασία στην ουσία και δε θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βλέποντας το αγοράκι τους να μεγαλώνει και να γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

 

Tags gossip, showbiz, celebriites, διασημοι, ακης πετρετζικης, Γαμος, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4772 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4740 s // Total time: 2.9512 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X