Ανδρέας Πατσαλίδης: Το περιστατικό ρατσισμού που του άλλαξε τη ζωή! [βίντεο]


Ανδρέας Πατσαλίδης: Το περιστατικό ρατσισμού που του άλλαξε τη ζωή! [βίντεο]

Η εξομολόγησή του σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη!  

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου παραχώρησε πρόσφατα ο Ανδρέας Πατσαλίδης, γνωστός dj του νησιού και επιχειρηματίας και αδερφός του γνωστού stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη. 

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Πατσαλίδης: Αποκαλύπτει τα αστεία περιστατικά με τον αδερφό του, Λούη! [βίντεο]

Ο Ανδρέας ερωτηθείς να απαντήσει αν έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό ορόσημο στη ζωή του, αποκάλυψε τη γνωριμία που είχε στο παρελθόν και το περαστικό ρατσισμού που βίωσε ο άνθρωπος αυτός που του άλλαξε τη φιλοσοφία ζωής. 

“Ήμουν πολύ μικρός όταν μου έτυχε αυτό. Ήμουν στην Αμερική, στο Virginia Beach όπου καθόμουν στο τραπέζι με έναν Ινδό, ο οποίος ήταν παντρεμένος με Κύπρια […] Θυμάμαι να μου είπε την εξής κουβέντα… Είχαν παιδιά τα οποία ήταν ο ένας καθηγητής πανεπιστήμιου ιατρικής, η κόρη του και ο γιος του ήταν γιατροί και είχαν κλινική. Μου είπε ότι ήρθε διακοπές στην Κύπρο, χρειάστηκε να πάει σε μία βιβλιοθήκη για να κάνει μία έρευνα και δεν τον άφησαν να μπει μέσα λόγω της εμφάνισής του. Και μου είπε το εξής και δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου: “Δεν ένιωσα πιο ξένος στη ζωή μου, στην πατρίδα της γυναίκας μου παρά εδώ στην Αμερική”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags ανδρεας πατσαλιδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4101 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3800 s // Total time: 2.7901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X