Pedro Alonso: Ο "κακός" του "La casa de Papel" κάνει διακοπές στη Μήλο! [εικόνες]


Pedro Alonso: Ο "κακός" του "La casa de Papel" κάνει διακοπές στη Μήλο! [εικόνες]

Άλλος ένας διάσημος που επέλεξε την Ελλάδα!  

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Pedro Alonso, πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς του Netflix “La casa de Papel” και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του είναι άκρως ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της χώρας. 

Μετά τον ελληνικό φραπέ που δοκίμασε στο κέντρο της Αθήνας, ταξίδεψε στη Μήλο όπου συνεχίζει τις διακοπές του. 

Ελλάδα! (Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για το αστείο, πρόκειται για τον μονόλογο της Ροζάουρα στο “La vida es sueño” του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, όταν πέφτει από το άλογό της καθώς φτάνει σε μια ξένη χώρα. Το είχα σελίδα προς σελίδα, κολλημένο σε έναν τοίχο για τουλάχιστον δύο χρόνια. Είναι αναμφίβολα το έργο της ισπανικής χρυσής εποχής που αγαπώ περισσότερο). Τι θαυμάσια Ελλάδα.

(Ονειρεύομαι ότι είμαι εδώ από αυτές τις φυλακές φορτωμένες και ονειρεύομαι ότι σε μια άλλη πολιτεία είδα τον εαυτό μου σε μια πιο κολακευτική κατάσταση. Τι είναι η ζωή; Μια φρενίτιδα. Τι είναι η ζωή; Μια ψευδαίσθηση, μια σκιά, μια μυθοπλασία και το μεγαλύτερο αγαθό είναι μικρό: Πως όλη η ζωή είναι ένα όνειρο και τα όνειρα είναι όνειρα)», έγραψε ο Pedro Alonso στην ανάρτησή του. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες που μοιράστηκε: 
 

Tags la casa de papel, pedro alonso, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9267 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3643 s // Total time: 2.2909 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X