Κικίλιας - Μπαλατσινού: Αυτή την επιθυμία έχουν για τη βάφτιση του γιου τους


Κικίλιας - Μπαλατσινού: Αυτή την επιθυμία έχουν για τη βάφτιση του γιου τους

Τα αυστηρά μέτρα που πρέπει να ακολουθούν οι καλεσμένοι τους. 

Την βάφτιση του γιου τους, Παναγιώτη - Αντώνιου ετοιμάζουν να κάνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. 

Το επώνυμο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, επέλεξε το νησί της Πάτμου για το μυστήριο αυτό ενώ η επιλογή του ονόματος δεν είνα καθόλου τυχαία, μιας και το Παναγιώτης έρχεται από τον Υπουργό Υγείας της Ελλάδος και το Αντώνιος από το τάμα που έχει κάνει η παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο νησί. 

Ωστόσο, οι δυο τους, εξέφρασαν την επιθυμία τους στους εκπροσώπους των media, να μη παραστούν καθόλου σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή, την οποία έχουν επιλέξει να βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικά, αλλά και για να μη δημιουργηθεί σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Διαβάστε ακόμα: Τζένη Μπαλατσινού: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την κέρδισε στον Βασίλη Κικίλια

Σε επιστολή τους που εστάλη προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού".

Μάλιστα έχει τονιστεί στους λιγοστούς καλεσμένους τους, πως θα πρέπει όλοι να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να ακολουθούν με ακρίβεια όλα τα μέτρα. 

Tags gossip, showbiz, celebrities, βασιλης κικιλιας, τζενη μπαλατσινου, διασημοι, γιος, βαφτιση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1262 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2420 s // Total time: 3.3682 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X