Βρεθήκαμε στο grand opening του Corona Premium Caffè Lounge στη Λευκωσία!


Βρεθήκαμε στο grand opening του Corona Premium Caffè Lounge στη Λευκωσία!

Ποιοι έδωσαν το παρών τους;  

Μετά από πολύμηνες προετοιμασίες, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του το Corona Premium Caffè Lounge, η εντυπωσιακή νέα άφιξη, στην γραφική Πλατεία Φανερωμένης, στη Λευκωσία.

Το Opening Event του ολοκαίνουριου Καφέ - Lounge πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του καφέ.

Η τελετή εγκαινίων έγινε από τον επίτιμο Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη. Στη συνέχεια ακολούθησε Cocktail Party με γευστικές εκπλήξεις, μουσική και happenings.

Κατά τη διάρκεια του event, οι θαμώνες δοκίμασαν τον γνήσιο αυθεντικό μιλανέζικο καφέ Corona καθώς και διάφορες επιλογές από signature Mocktail, συνοδευμένα με sushi, bao buns και γλυκά, τα οποία προσφέρει ο νέος χώρος στο ιδιαίτερο μενού του.

Ο ιταλικός καφές Corona είναι ένας γνήσιος μιλανέζικος καφές. Είναι το προϊόν ενός συνδυασμού παράδοσης, αξιών, πάθους, κι εμπειρίας τριών γενιών στον κλάδο του καφέ. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν το "κάτι παραπάνω".

Το Corona Premium Caffè Lounge, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και ποιότητας, στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο του, ιδανικό και για exclusive events.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Corona Premium Caffè Lounge ακολουθήστε το σε facebook και instagram. Δείτε στην πιο κάτω gallery ποιοι βρέθηκαν εκεί:

Tags κοσμικο, social life, opening, Corona Premium Caffè Lounge


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6593 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3010 s // Total time: 2.9603 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X