Σάκης Τανιμανίδης: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τα δίδυμα - Είναι ολόιδια μεταξύ τους; [βίντεο]


Σάκης Τανιμανίδης: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τα δίδυμα - Είναι ολόιδια μεταξύ τους; [βίντεο]

Σχολιάζει πρώτη φορά αν είναι είναι μονοζυγωτικά η διζυγωτικά.

Τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, βιώνει τις τελευταίες ημέρες, και πιο συγκεκριμένα από τις 23 Ιουνίου, ο Σάκης Τανιμανίδης, μιας και η σύζυγός του, έφερε στον κόσμο τα μωράκια τους.

Ο παρουσιαστής ως χαζομπαμπάς, πλέον, αναφέρεται στα δίδυμα κοριτσάκια του, και λάμπει ευτυχία, και αυτό βγαίνει προς τα έξω, μιας και σε πρόσφατες δηλώσεις του, στο instagram, κάτι τέτοιο ήταν ευδιάκριτο.

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Τανιμανίδης: Το βίντεο με τα δίδυμα από το σπίτι τους και οι ευχές για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις που του έκαναν οι ακόλουθοι του, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Σάκης Τανιμανίδης, μας έλυσε την απορία, αν τελικά τα δίδυμα του, είναι μονοζυγωτικά η διζυγωτικά.

Χαρακτηριστικά απάντησε τα εξής:"Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, σακης τανιμανίδης, χριστίνα μπομπά, διδυμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2192 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3571 s // Total time: 2.5763 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X