Κρίστυ Παπαδοπούλου - Μιχάλης Μπούσιας: Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο τους


Κρίστυ Παπαδοπούλου - Μιχάλης Μπούσιας: Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο τους

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες, 3 Ιουλίου η Κρίστυ Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Μπούσιας. Το ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Αθήνα, έφτασε στην Κύπρο την Τετάρτη, 30 Ιουνίου για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του.

Λίγο πριν το Μυστήριο, έγινε το καθιερωμένο στόλισμα της νύφης στο πατρικό σπίτι της ηθοποιούς όπου εκεί πέρα από τα δάκρυα συγκίνησης, οι καλεσμένοι χόρεψαν και διασκέδασαν για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

 

 

Τη νύφη συνόδεψαν στην εκκλησία οι γονείς της, Μιχάλης και Έλενα Παπαδοπούλου και έλαμπε από ευτυχία ενώ μόλις αντίκρυσε τον αγαπημένο της, Μιχάλη συγκινήθηκε.

 

 

Το νυφικό ήταν δικιά της δημιουργία ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο hair stylist, Γιώργος Τσάρλυς Ιωαννίδης και το μακιγιάζ η Ιωάννα Μαρινέλη. Την διοργάνωση του γάμου ανέλαβε η εταιρία One Fine Day.

 

 

Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι του Κύκκου ενώ το ζευγάρι δέχθηκε συγχαρητήρια στον εξωτερικό χώρο στο οποίο στήθηκε ένα μικρό πάρτυ με μουσική, ποτό και τσιμπηματάκια. 

 

 

 

 

Το μεγάλο γαμήλιο πάρτυ για φίλους και συγγενείς από Κύπρο και Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα σε γνωστό ξενοδοχείου του Πρωταρά. Δες αποκλειστικές φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery:
 

Tags μιχαλης μπουσιας, κριστυ παπαδοπούλου, Γαμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, hot news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7988 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4728 s // Total time: 3.2715 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X